--.-° --% 0мм

У школах Дніпропетровщини дітям розказуватимуть про їхнi права

13:40, 31 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У школах Дніпропетровщини дітям розказуватимуть про їхнi праваДніпропетровська обласна дитяча організація «Правозахисна Спілка «Допоможемо Дітям» спільно з молодіжною організацією «Творче Об’єднання «Стріт Фактор» за підтримки губернатора Дніпропетровської області Олександра Вілкула, Голови обласної ради Євгена Удода та головного управління освіти і науки облдержадміністрації розпочинають масштабний проект в містах та районах Дніпропетровщини, спрямований на донесення інформації про захист прав дітей до дітей та молоді.

З 22 березня до 1 червня 2011 року просвітницькі лекції пройдуть в усіх 926-ти школах області. Захід приурочений до святкуванням 20-річчя ратифікації Конвенції ООН «Про Права Дитини».

В рамках зустрічей з дітьми активісти організацій демонструють спеціальний фільм «Про права дитини», відзнятий ЮНІСЕФ, та проводять лекції задля більшої обізнаності дітей у положеннях Конвенції. Зустрічі покликані донести вичерпну інформацію про захист дітей та підлітків, аби вони знали і вміли захищати свої права.

Допомога у створенні та роботі проекту надається Міжнародним фондом ЮНІСЕФ, Радою Європи та Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Ніною Карпачовою, Громадською Радою при Дніпропетровській облдержадміністрації та іншими організаціями-партнерами.

Координація проекту здійснюється через громадську приймальню для дітей, підлітків та молоді, що функціонує на території міста Дніпропетровська.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых