--.-° --% 0мм

Криворізькі «фронтовики» пропонують поліпшити Податковий кодекс

10:41, 31 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Криворізькі «фронтовики» пропонують поліпшити Податковий кодексПолітична партія «Фронт Змін» та її лідер Арсеній Яценюк ініцюювали акцію «Зміни Податковий кодекс». 29 березня Круглий стіл, присвячений цій проблемі, був організований Криворізькою міською організацією Політичної Партії «Фронт Змін». У його роботі взяли участь депутати всіх рівнів, активісти міської організації, економісти, юристи.

Про недоліки нового кодексу з економічної точки зору, детально розповіла голова Дзержінськой районної організації Криворізької міської організації ПП «Фронт Змін”, депутат Дніпропетровської обласної ради Інна Рубан.
 
За її словами, Податковий кодекс України однозначно є важливим документом, який в результаті істотно впливає в найближчому майбутньому на структуру економіки. Особливу увагу Інна Іванівна приділила критиці податкової системи і податкових зборів.

Юридичну оцінку Податковому кодексу дала депутат Жовтневої районної в місті Кривий Ріг ради, юрист Олена Алексєєнко. Вона зупинилася на питаннях спрощеної системи оподаткування, відкриття своєї справи, обіцяних «податкових канікулах».

Вона привела статистику по Кривому Рогу, що ясно показує, що кількість людей, які бажають відкрити свій бізнес, скоротилася за останні місяці в рази.

За результатами роботи Круглого столу був прийнятий проект резолюції про поліпшення Податкового кодексу. У ньому говориться про необхідність здійснити спрощення системи адміністрування податку на додану вартість і всієї системи оподаткування. Залишити єдиний податок із звороту, що не перевищує 10 відсотків, до якого б увійшли ті головні податки, які формують основні вступи до бюджету.

 

 

 

 


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0