--.-° --% 0мм

Експозиція Дніпропетровщини - найкраща на туристичній виставці «Україна – Подорожі та Туризм»

13:50, 30 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Експозиція Дніпропетровщини - найкраща на туристичній виставці «Україна – Подорожі та Туризм»23-25 березня 2011 року у м. Києві пройшла XVII Міжнародна туристична виставка «Україна – Подорожі та Туризм» (UІTT 2011). Міжнародний виставковий центр традиційно зібрав професіоналів галузі туризму і курортів більш ніж з 50 країн світу.

Цього року на виставці вперше була представлена спеціалізована експозиція Discover Ukraine, в рамках якої національні компанії презентували власні програми розвитку внутрішнього туризму в Україні.

На виставці були представлені інформаційні стенди вітчизняних і зарубіжних туроператорів, агентств, засобів розміщення, закладів санаторно-оздоровчого лікування та багатьох інших учасників, пов'язаних з туристичною індустрією.

Участь у виставці приймала й делегація Дніпропетровської області. Експозиція Дніпропетровщини презентувала область в різних спектрах: архітектурі, історії, мистецтві тощо. На виставковому стенді «Дніпропетровщина – перлина Придніпров’я» були представлено цікаві об’єкті регіону, екскурсії, пропозиції відпочинку і рекреації, нові туристичні маршрути Дніпропетровського, Межівського, Петриківського та Царичанського районів.

Делегація Дніпропетровської області презентувала вироби майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, уроки народних промислів, майстер-класи з петриківського розпису, створення виробів з муки й солі та витинанки. Також на виставці було презентовано рекламно-іміджеву продукцію Дніпропетровської області, буклети садиб області, рекламні буклети «Мандрівка до Фортеці Кодак».

Організатори виставки визнали експозицію Дніпропетровської області найкращою серед представлених регіонів України.
     
ДОВІДКА:

Виставка «Україна – Подорожі та Туризм» – це традиційний щорічний захід для туристичних операторів, авіакомпаній, турагентств, національних і регіональних туристичних комітетів, страхових компаній, готельних і курортних комплексів. Виставка розкриває весь спектр туристичних послуг, починаючи з організації туристичних поїздок у різні куточки світу, й закінчуючи послугами авіаперевезень, продажем залізничних квитків, розміщенням та бронюванням готелів, організацією конференцій, семінарів. Виставковий захід «Україна – Подорожі та Туризм» проводиться в Україні з 1994 року.

Виставка є членом Міжнародної Асоціації туристичних виставок (ITTFA), Всесвітньої туристичної організації (UNWTO), Туристичної Асоціації Центральноєвропейських країн (CECTA), Азіатсько-Тихоокеанської туристичної асоціації (РАТА), Міжнародної Асоціації конгресів та конференцій (ІССА).


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых