--.-° --% 0мм

Міський голова Юрій Вілкул привітав працівників Служби безпеки України у Кривому Розі

11:16, 29 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Міський голова Юрій Вілкул привітав працівників Служби безпеки України у Кривому Розі25 березня з нагоди 19-ї річниці створення Служби безпеки України у міському відділі управління Служби безпеки України відбулись урочистості, участь в яких взяв міський голова Юрій Вілкул та начальник відділу УСБУ у Кривому Розі Володимир Поздняков.

Звертаючись до співробітників Служби безпеки міський голова зазначив, що міська влада високо цінує повсякденну роботу кожного. Разом з іншими силовими структурами ви здійснюєте боротьбу з негативними та небезпечними проявами в суспільстві, такими як корупція, організована злочинність та інші. Збоку міської влади ми й надалі будемо вас підтримувати. Прикладом того є те, що за минулий 2010 рік з житлового фонду міста працівникам відділу надано для проживання дві комфортні квартири.

Під час урочистого зібрання Ю.Вілкул побажав присутнім міцного здоров'я, щастя, вірної служби на благо рідного міста і вручив за високі результати в оперативній роботі найкращим працівникам нагороди та відзнаки.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых