--.-° --% 0мм

Гравці "Кривбасу" принесли перемоги трьом збірним

11:25, 28 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Гравці "Кривбасу" принесли перемоги трьом збірнимВ п’ятницю та суботу відбулись чергові відбіркові матчі до фінальної частини Чемпіонату Європи-2012. Також товариські поєдинки проводили молодіжні збірні Старого Світу.

Молодіжна збірна України (тренер - Павло Яковенко), готуючись до фінальної частини молодіжного ЧЄ, 24 березня з рахунком 3:2 переграла іншого учасника ЧЄ-2011 – молодіжну збірну Ісландії. Кривбасівець Валерій Федорчук взяв участь у матчі, вийшовши на заміну на 87-й хвилині.

Кирило Петров, що отримав виклик до «другої» молодіжної збірної України (тренер - Олег Кузнецов), яка готується до відбіркових матчів молодіжного чемпіонату Європи 2013 року, не з’являвся на футбольному полі в складі української «молодіжки» в поєдинку проти молодіжної збірної Хорватії. Цей поєдинок проходив на полі суперника та приніс перемогу українцям – 2:1.

Ще один футболіст «Кривбасу» влітку  цього року має шанс зіграти у фінальній частини чемпіонату Європи серед молодіжних команд, що пройде в Данії. Андрій Воронков був викликаний до лав молодіжної збірної Білорусі, що цими днями також проводила товариські поєдинки. В Чехії білоруська «молодіжка» поступилась місцевим одноліткам з рахунком 0:2. Андрій Воронков в грі участі не брав.

Справжню сенсацію створила в суботу, 26 березня, національна збірна Грузії, перегравши у відбірковому матчі до Євро-2012 сильну збірну Хорватії – 1:0. Гравець «Кривбасу» Джаба Канкава в цьому матчі провів на полі всі 90 хвилин.

Наступні поєдинки збірних з можливою участю в них кривбасівців відбудуться 28-29 березня.

28 березня

Данія - Україна (молодіжні збірні – U-21)
Іспанія – Білорусь (молодіжні збірні – U-21)

29 березня

Сербія – Україна (молодіжні збірні – U-20)
Ізраїль – Грузія (відбірковий матч до Євро-2012)

За матеріалами прес-служби ФК "Кривбас"  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых