--.-° --% 0мм

Протест "Кривбасбаскету" відхилено

09:09, 28 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Протест "Кривбасбаскету" відхилено24 березня 2011 р. відбулося засідання Дисциплінарно-Переглядової комісії Суперліги, на якому розглянуто протест БК «Кривбасбаскет» на результат матчу Чемпіонату Суперліги №265 БК «Кривбасбаскет» – БК «ДніпроАзот» (23.03.2011 р., м. Кривий Ріг). Матч обслуговувала суддівська бригада – Педьєв В., Нагорний О., Заікін Є., комісар – Калугін І.

Нагадаємо, що криворізька команда опротестувала результат зустрічі, в якій мінімально програла 69:70. Суть протеста нашої команди була в тому, що після отримання 5 персонального попередження судді не видалили з майданчика Майкла Фрейзера, який продовжив поєдинок.
 
Але, посилаючись на основим Офіційних правил баскетболу (ст.ст. 40.1, 48.1) та їх Офіційних Інтерпретацій 2010 року (ст. 38) ДПК відхилила протест БК «Кривбасбаскет».
 
- За припущення грубої помилки суддя-секретар має сплатити обов’язковий грошовий внесок та усувається від суддівства на строк 3 (три) місяці.
 
- За неналежне виконання своєї першочергової функції – спостерігання за роботою суддів за столом – комісар матчу відстороняється від обслуговування ігор Суперліги на строк 1 (один) місяць.

Цікаво, що в грудні 2010 року керівництво львівської "Політехніки" опротестувало виїзну поразку від "Кривбасбаскета", посилаючись на помилку арбітра зустрічі. Дисциплінарно-Переглядова комісія Суперліги визнала суддю винним і аннулювала результат матчу ("Кривбассбаскет" все ж у переігровці зумів знову впевнено здолати галичан). Тут же в аналогічній ситуації ДПК знову повернулась до криворожців не тим місцем. Чомусь не взлюбили "Кривбасбаскет" члени ДПК...


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых