--.-° --% 0мм

У Дніпропетровську пройшов фестиваль танцю «Дніпроданс-2011»

12:24, 25 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Дніпропетровську пройшов фестиваль танцю «Дніпроданс-2011»З 18 по 20 березня за підтримки управління у справах сім`ї та молоді облдержадміністрації у Дніпропетровську пройшов фестиваль танцю «Дніпроданс-2011». У ньому взяли участь колективи, що мають звання «зразковий» або «народний» самодіяльний колектив, а також переможці та призери регіональних конкурсів. 

Усього 15 танцювальних колективів з Одеси, Києва, Луганська, Харкова, Самбора, Донецька, Херсона, Керчі та Кривого Рогу. Приїхали на фестиваль також гості з Росії.

Ініціаторами проведення фестивалю були Зразковий ансамбль естрадного танцю «Перлина» та дитяча громадська організація «Асоціація аматорів танцювального мистецтва».

Метою проведення фестивалю «Дніпроданс-2011» є розвиток, підтримка та популяризація дитячого і молодіжного танцювального мистецтва, пропаганда здорового способу життя, збереження та пропаганда національних культур, зміцнення міжнародної співпраці та виховання у молоді художнього та естетичного смаку.

Всі колективи-учасники фестивалю були нагороджені дипломами та цінними призами. Приз для переможця конкурсу (гран-прі фестивалю) надало управління у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації.

«Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул приділяє велику увагу вихованню у молодого покоління культурних традицій і цінностей. А такі заходи допомагають об`єднати зусилля молоді і представників влади для розбудови нового культурного середовища», - зазначила  в.о. начальника управління у справах сім`ї та молоді облдержадміністрації Лілія Ковальова.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых