--.-° --% 0мм

Найкраще короткометражне кіно зі всього світу покажуть в МПЦ ШELTER+

12:57, 24 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Найкраще короткометражне кіно зі всього світу покажуть в МПЦ ШELTER+Вже 4 роки львівські ентузіасти збирають найкращі короткометражні фільтри зі всього світу, щоб, спочатку показавши їх в рамках Львівського Міжнародного фестивалю короткометражних фільмів WIZ-ART, потім дати можливість побачити ці твори мешканцям різних міст України. Цього року WIZ-ART вперше завітає до Кривого Рогу. Ініціатором цікавої події виступив Молодіжно-підлітковий центр ШELTER+.

Отже, 26 БЕРЕЗНЯ Кривий Ріг матиме можливість побачити підбірку найяскравіших короткометражних фільмів та візуальних робіт зі всього світу. Тут буде і анімація, і ігрове кіно і експериментальне відео – але всі 14 фільмів, які будуть презентовані в Кривому Розі, є в чомусь особливими, адже всі вони стали переможцями останнього фестивалю або були відзначені кваліфікованим журі. Географія фільмів найширша: від США до Франції, Норвегії, Румунії і кількох українських короткометражок. Нудьгувати глядачам точно не прийдеться, адже хронометраж найдовшого фільма 18 хвилин, а найкоротші триватимуть не довше 3-4.

За словами WIZ-ART’овців їхній фестиваль «ставить собі за пріоритет йти у ногу з розвитком інноваційних тенденцій у кінематографі. Конкурсна комісія фестивалю особливу увагу звертає на фільми, де присутні неординарні режисерські вирішення у зображенні реальності, використані сучасні технології, винахідливість у операторській роботі, нетривіальний монтаж тощо». Криворіжські поціновувачи нестандартного мистецтва зможуть оцінити це, якщо прийдуть до МПЦ ШELTER+, що в районі 44-го кварталу, 26 березня о 17:00. Центр намагається робити всі свої події максимально доступними для молоді Кривого Рогу, і цього разу потрапити на показ коштуватиме лише 15 гривень, а для школярів та студентів – 10 грн.

Докладніше на сайті: www.shelter-plus.com
Сайт фестивалю: www.wiz-art.com.ua


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0