--.-° --% 0мм

Конструктивний діалог з усіма учасниками політичного життя області дає позитивні результати

11:00, 22 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Конструктивний діалог з усіма учасниками політичного життя області дає позитивні результатиЗа рік роботи на посаді голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександру Вілкулу вдалося стабілізувати суспільно-політичну ситуацію в області.

«Ми вибудували ефективну систему взаємовідносин між вертикаллю виконавчої влади і всіма місцевими радами регіону – від сільського і до обласного. Завдяки цьому з’явилася можливість об’єднати ресурси всіх рівнів. А бюджети приймалися під розроблені адресні завдання кожного села, селища, міста та району», - сказав губернатор.

Такий підхід дозволив вперше за багато років своєчасно прийняти бюджети всіх рівнів; відремонтувати понад 1,5 млн квадратних метрів доріг; ввести в експлуатацію сотні об'єктів соціальної і комунальної сфери, а також втілити в життя багато інших важливих проектів.

Це все є підтвердженням того, що в регіоні ведеться конструктивний діалог з усіма учасниками політичного життя області. Олександр Вілкул зазначив, що незважаючи на те, що Партія регіонів має в середньому 2/3 в радах, всі політичні партії представлені у керівних органах рад – на рівнях голів і заступників голів комісій.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0