--.-° --% 0мм

Юрій Максимов: "Команди грали в хороший футбол"

15:00, 21 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Юрій Максимов: "Команди грали в хороший футбол"До Вашої уваги післяматчева прес-конференція за участі тренерів обох команд.  

Юрій Максимов (головний тренер ФК «Кривбас»):

- З хорошою грою! Сьогодні команди грали в хороший футбол. По майстерності, по підбору гравців ми десь поступаємось «Металісту», але найголовніше, що наші футболісти старались і викладувались – за це їм велика подяка.

- Ви задоволені грою?

- Звичайно! Навіть результатом задоволений, тому що в тій ситуації, в якій ми зараз знаходимось, для нас кожне очко на вагу золота.

- Що з Лисицьким?

- Йому сильно розбили брову.

- З чим пов’язана заміна Бартуловіча?

- Отримав травму, зразу на 10-й хвилині сказав мені, що «тягне» задня поверхня стегна.

- В Канкави теж травма?

- Так. Але він молодчина, нема питань до нього. Канкава довго не грав, скучив за футболом. Всі сьогодні билися на полі, і він теж.

- Мирон Богданович сказав, що гра йшла в одні ворота. В які?

- Знаєте, я можливо десь і згоден з Маркевичем, але як би там не було – команда навіть з поганою грою може виграти. Забий тоді Слава Сердюк з кутового…

- Ви завжди казали, що на прес-конференцію завжди приходите з поганим настроєм, тому що програвали. Сьогодні з гарним настроєм до нас прийшли?

- Розумієте, якщо б ми в турнірній таблиці знаходились десь посередині, нам було б грати спокійніше. Зараз на нас сильно тиснуть, постійно чуємо «треба», «треба» - це дається взнаки футболістам. Для нас найголовніше – виходити і грати, заробляти очки. Ми, нажаль, знаходимось не так високо.

Мирон Маркевич (головний тренер ФК «Металіст»):

- Ми сьогодні перший раз зіграли практично повним складом, крім Обрадовича, який пропускав цю гру. Зрозуміло, футболісти, які вийшли сьогодні – Папа, Вільягра, Пшеничних - багато пропустили. Звичайно, десь відчувалась розбалансованість в команді. Але були моменти, треба було забивати. Не забиваєш ти… В кінці ще й могли пропустити. Нам дуже важко даються голи. З чим це пов’язнано… В нас є два тижні, будемо приводити все в порядок. Перерва нам на руку. А «Кривбас» я вітаю з нічиєю.

- Чи посилив Крістальдо гру?

- Важко сказати. Він перший раз вийшов на поле. Правда, мав напівмомент, міг забити. Ще раз повторюю, можливо після цієї перерви ми будемо більше йому довіряти.

- Хто сьогодні втратив два очка: «Кривбас» чи «Металіст»?

- А ви як вважаєте?

- А ми у Вас запитуємо (посміхаються)!

- Була гра в одні ворота.

- Завтра гратимуть «Дніпро» і «Динамо», ваші конкуренти. За кого вболіватиме?

- Ви знаєте, я дивлюсь на свою гру. Нам самим треба очки набирати. Три гри – три нічиї.

- Враховуючи сьогоднішній результат, боротьба «Металіста» за друге місце ускладнюється?

- Так, ускладнюється. Тим більше, як я вже казав, в нас були на це об’єктивні причини. Сьогодні вперше грав такий склад, який хотілося б бачити. У футболістів різна ступінь готовності. Поки що не так все, як нам би хотілося. Постараємося за ці два тижні все наздогнати.

- Форму поміняли на фарт?

- Ну чому? В цілому світі команди грають то в такій формі, то в такій. Сьогодні вдягли синю. Думаю, вона нічим не поступається жовтій.

Роман Клименко, прес-служба ФК «Кривбас»  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых