--.-° --% 0мм

У криворiзьких загальноосвітніх навчальних закладах впроваджуються сучасні тренінгові технології

11:49, 21 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У криворiзьких загальноосвітніх навчальних закладах впроваджуються  сучасні тренінгові технології  На базі Криворізької загальноосвітньої школи № 74 управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради провело засідання круглого столу за підсумками огляду-конкурсу методичних об’єднань класних керівників загальноосвітніх навчальних закладів «Кращий досвід технології тренінгової роботи у виховному просторі». У заході взяли участі методичні об’єднання класних керівників КЗШ №№ 35, 50, 73, 128, КСШ №71, КГ №95, Криворізького Центрально-Міського ліцею.  

Загалом огляд-конкурс проходив у три тури протягом лютого-березня 2011 року. В очному турі учасники представили досвід своєї роботи у навчальних закладах, провели відкрите засідання методичного об’єднання класних керівників за довільною формою та відкрите тренінгове заняття з учнівським колективом. У заочному турі було розглянуто матеріали з досвіду роботи у вигляді портфоліо, які продемонстрували, що в системі роботи методичних об’єднань шкіл міста враховуються профіль та проблема навчального закладу, ведуться моніторингові дослідження різних аспектів методичної роботи, створюються методичні рекомендації, які сприяють вдосконаленню майстерності педагогів як вихователів, накопичується психолого-педагогічний інструментарій для діагностики рівня вихованості і ціннісних орієнтацій учнів, для  вивчення ефективності виховної діяльності.

Метою цього актуального заходу стало виявлення, підтримка та пропаганда кращого досвіду роботи шкільних методичних об’єднань класних керівників як творчих лабораторій педагогів, що працюють у напрямку впровадження сучасних тренінгових технологій у загальноосвітніх навчальних закладах міста.

Управлінням освіти і науки виконкому Криворізької міської ради опікується зростанням педагогічної майстерності педагогів, зокрема класних керівників. Щорічно, під час міського  огляду-конкурсу класні керівники мають можливість обмінятися досвідом, продемонструвати свої вміння, навички, інноваційні наробки.
      

ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых