--.-° --% 0мм

Віктор Кондратовець та Дмитро Корабльов визначені одими з найкращіх баскетболiстiв 

12:16, 17 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Віктор Кондратовець та Дмитро Корабльов визначені одими з найкращіх баскетболiстiв Протягом тижня відбулося дванадцять матчів чемпіонату Суперліги, за підсумками яких наш офіційний сайт  традиційно визначає символічну п’ятірку.  

Захисники

Джастін Лав («Миколаїв») – 16.5 очка + 6.5 підбирання + 3.5 передачі + 2 блок-шоти + 1 перехоплення = 17.5 РЕ*.
 
Протягом тижня «Миколаїв» здобув дві важливі перемоги – над «ОДЕСОЮ» та «Хіміком». В домашньому матчі проти «акул» Джастін Лав, який зовсім трохи не дотягнув до дабл-дабла (9 очок + 9 підбирань + 5 передач) зіграв, як зазвичай, продуктивно. А у вкрай непростому поєдинку в Южному, де підопічні Валентина Берестнєва програвали –14 по ходу зустрічі, американський захисник став ледь не головним героєм, зігравши у найвідповідальніші хвилини і секунди максимально зібрано, надійно та результативно. Загалом, на його рахунку у грі з «Хіміком» 24 очка (за рекордної реалізації штрафних кидків – 11/12), 4 підбирання, 3 блок-шоти та 2 передачі.
 
Нік Вільямс («Політехніка-Галичина») – 22 очка + 5 передач + 2.5 підбирання + 1 блок-шот = 24.5 РЕ*.
 
У двох переможних матчах, які «Політехніка-Галичина» провела протягом тижня зі столичними клубами – «Будівельником» і «Києвом», Нік Вільямс був справжнім мотором своєї команд, забиваючи, крім того, важливі м’ячі з усіх дистанцій. У грі з підопічними Хосе Беррокаля американський захисник, який став найрезультативнішим гравцем у складах обох команд, відзначився 23-ма очками, 5-ма передачами та 4-ма підбираннями. Проти «Києва» один із лідерів «Політехніки» знову набрав найбільшу кількість очок (21) і став із 24-ма балами рейтингу ефективності найкориснішим гравцем матчу.
 
 
Форварди
 
Крістіан Бернс («Ферро-ЗНТУ») – 18.5 очка + 9.5 підбирання + 3 передачі = 23 РЕ*.
 
Успіх у матчах із «Кривбасбаскетом» і «ДніпроАзотом» для запорізького клубу був важливий з огляду на турнірну боротьбу, тож підопічні Кирила Большакова підійшли до цих зустрічей максимально сконцентровані. Одразу ціла група гравців «Ферро» провела обидва поєдинки на високому рівні, але й серед них, як завжди, вирізнявся Крістіан Бернс. Переконливий дабл-дабл (18 очок + 14 підбирань + 4 передачі) в першому поєдинку форвард доповнив 19-ма очками та 5-ма підбираннями, які він записав на свій рахунок за підсумками гри з «ДніпроАзотом».
 
Ясмін Хукіч («Донецьк») – 22 очка + 8 підбирань + 6 передач + 1.5 перехоплення = 31 РЕ*.

На тижні Ясмін Хукіч вистрелив дуплетом, ставши найефективнішим гравцем «Донецька» за підсумками двох матчів проти «ДніпроАзоту» та «ОДЕСИ». Проти дніпродзержинців форвард «тигрів» провів одну з кращих ігор в сезоні, зібравши перший дабл-дабл у майці «Донецька» (27 очок + 11 підбирань), а також встановивши особистий рекорд за підбираннями та повторивши власний кращий показник результативності. У грі з «ОДЕСОЮ» Ясмін продемонстрував майже стовідсоткову влучність (3/3 двоочкових, 2/3 триочкових, 5/5 штрафних), а також віддав рекордні для себе 8 передач і зібрав 5 відскоків.
 
 
Центровий

Вінсент Хантер («Ферро-ЗНТУ») – 19.5 очка + 7 підбирань + 2.5 передачі + 1 блок-шот + 1 перехоплення = 26 РЕ*.

Успіх «Ферро-ЗНТУ» в поєдинках із «Кривбасбаскетом» і «ДніпроАзотом» був би неможливим без Вінсента Хантера. У Кривому Розі центровий став найрезультативнішим гравцем своєї команди, набравши 20 очок і зібравши 7 відскоків. У Запоріжжі взагалі провів один зі своїх кращих матчів у чемпіонаті, відзначившись 19-ма очками, 7-ма підбираннями та 2-ма блок-шотами, а також встановивши особистий рекорд за передачами (5 «асистів» парнерам).
 
 
Крім того, варто відзначити наступних гравців:
 
Віктор Кондратовець («Кривбасбаскет») – 20.5 очка + 3 підбирання + 1.5 передачі + 1.5 перехоплення = 17 РЕ*.
Дмитро Корабльов («Кривбасбаскет») – 15 очок + 6 підбирань + 3.5 передачі + 2 блок-шоти = 21.5 РЕ*.
Алан Віггінс («Політехніка-Галичина») – 17 очок + 10.5 підбирання + 2.5 блок-шота + 1.5 перехоплення + 1 передача = 22.5 РЕ*.
* середні показники за сумою двох матчів.

ffkr
 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0