--.-° --% 0мм

Молодіжні команди: "Таврія" (Симферополь) - "Кривбас" (Кривий Ріг) - 2:1

12:10, 15 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Молодіжні команди: Поразки 1:2 в матчі першості серед молодіжних команд від сімферопольської «Таврії» зазнала «молодіжка» «Кривбасу».  

Господарі відкрили рахунок на початку гри, коли в своєму штрафному майданчику помилився воротар криворізької команди, зфоливши на нападникові господарів поля. Удар Опаріна з 11-метрової позначки був точним.

Команди продовжували грати на зустрічних курсах, створюючи моменти біля воріт то однієї, то іншої команди. Криворізькі футболісти через брак досвіду аж надто нервували, тому довгий час не завдавали великого клопоту захисту «Таврії».

Наприкінці першого тайму кривбасівці зрівняли рахунок. Віталій Постранський вибив м’яч в поле, але гравці атакувальної ланки «Кривбасу» почали  пресингувати захисників кримчан, що й призвело до помилки останніх. Віталій Ольховський перехопив м’яч й сильним ударом з середньої відстані змусив «Таврію» розпочати з центру поля.

В другому таймі наші молоді гравці діяли вже більш впевнено та спокійно, контратакуючи за першої ліпшої нагоди. Та все ж без помилок не обійшлось.

На 68-й хвилині гравці захисту «Кривбасу» не вгледіли за Горбатком, який з-під захисника вдруге «розпечатав» ворота кривбасівців.

«Кривбас» доклав максимум зусиль для того, щоб врятувати гру, але певний брак досвіду, а в деяких випадках й брак майстерності, не дозволив криворізькій команді «вивезти» з Криму бодай очко.
 
«Таврія»: Постранський-к (Мельниченко, 46), Клєпчарек (Леандро, 46), Браун, Розум, Опарін (Барінов, 46), Смігунов (Горбатко, 46; Марченко, 74), Причиненко (Кобзистий, 46), Солнцев, матвієнко, Степанюк (Граф, 46), Гуменюк.

«Кривбас»: Горовой, Мірошніченко, Соловйов, Сосєдко, Білик-к, Лещенко (Олійник, 79), Адаменко (С.Коваленко, 83), Сухоруков (Стретович, 71), Петриченко (Самборський, 64), Ольховський (Дяків, 51), Місько (Клушин, 59).

Прес-служба ФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых