--.-° --% 0мм

У Дніпропетровську місцевий суддя бив електрошокером жінку, щоб заволодіти її авто

11:30, 14 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Дніпропетровську місцевий суддя бив електрошокером жінку, щоб заволодіти її авто11 березня 2011 року о 15.45 до чергової частини Жовтневого РВ міліції м. Дніпропетровська від працівників відомчої охорони обласної клінічної лікарні ім. Мечникова, розташованої за адресою: Жовтнева площа, 14, телефоном надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік із застосуванням сили намагався незаконно заволодіти автомобілем «Мазда СХ9», яким керувала молода жінка.  

До місця події негайно виїхала слідчо-оперативна група. При спілкуванні із 31-річною постраждалою правоохоронцями було встановлено, що о 15.30 жінка на автомобілі, яким керує за дорученням, разом із своїм чоловіком приїхала до центрального хірургічного відділення лікарні з метою зробити деякі процедури.

Родич пішов до корпусу, а вона залишилася чекати його в автомобілі. Через деякий час на заднє сидіння в її автівку сів невідомий чоловік та, нічого не пояснюючи, електрошокером здійснив декілька розрядів електричного струму у шию та тулуб потерпілої, після чого намагався заволодіти транспортним засобом.

Під час нападу жінці вдалося вискочити з автомобілю, після чого вона почала кликати на допомогу. Працівники відомчої охорони клініки разом із перехожими, почувши галас та побачивши, що з автомобіля вибіг невідомий чоловік, прийняли заходи щодо його затримання. Невдовзі зловмисника було передано для подальшого з’ясування обставин події до правоохоронних органів.

Вже у райвідділі затриманий чоловік з метою укриття місця роботи надав неправдиві дані щодо своєї особи. Але згодом було встановлено, що людина, яка скоїла напад на жінку, є суддею одного з районних судів м. Дніпропетровська. До того ж з’ясувалося, що 52-річний суддя на даний час відсторонений від судочинної діяльності у зв’язку з тим, що відносно нього за матеріалами УБОЗ ГУМВС України в Дніпропетровській області 22 квітня 2010 року Генеральною прокуратурою України була порушена кримінальна справа одразу за кількома статтями, а саме: ч. 2 ст. 368 («Одержання хабара»), ч. 1 ст. 366 («Службове підроблення»), ч. 1 ст. 364 («Зловживання владою або службовим становищем»), ч. 1 ст. 154 («Примушування до вступу в статевий зв’язок») Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід – підписку про невиїзд. З травня 2010 року зазначена кримінальна справа знаходиться на розгляді в суді Запорізької області.

Щодо подій, які мали місце 11 березня 2011 року, то нині співробітниками міліції разом із слідчими прокуратури проводиться збір матеріалів дослідчої перевірки за ст. 289 КК України («Незаконне заволодіння транспортним засобом») для їх подальшого направлення до Генеральної прокуратури України.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых