--.-° --% 0мм

В П’ятихатках охоронці Придніпровської залізниці застосували вогнепальну зброю проти злочинців

10:45, 14 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В П’ятихатках охоронці Придніпровської залізниці застосували вогнепальну зброю проти злочинцівПо обіді ясного березневого дня лунали постріли на станції П’ятихатки. Табельну зброю застосував стрілець воєнізованої охорони Придніпровської залізниці.  

Коли черговий вантажний потяг почав рухатися в напрямку станції Залізнякове, парний наряд охоронців, що ніс службу в районі вихідних стрілок станції П’ятихатки, помітив як троє молодиків намагається залізти у вагони, але помітивши залізничників, від свого наміру вони відмовилися.

Коли ж стрільці наблизилися аби встановити особи «стрибунів», один з потенційних крадіїв напав на Євгена Д. і повалив його на землю. Не розгубившись, напарник охоронця Олександр З. витяг табельний наган і здійснив попереджувальний постріл. Але той  протиправних дій злодіїв не припинив. Тому наступні три постріли поцілили у нападників.

Лише поранення змусили невідомих зібратися геть. Але незабаром їх виявили та затримали працівники П’ятихатського лінійного відділу УМВС України на Придніпровській залізниці. Агресивними крадіями виявилися місцеві мешканці Олександр Ч., 1988 р.н., Володимир К., 1989 р.н. та Іван Ч., 1991 р.н., який, до речі, й поплатився за напад на охоронця пораненнями у ногу. За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею 296 (хуліганство), повідомляють у СГЗ УМВС України на Придніпровській залізниці.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых