--.-° --% 0мм

Погоджено звіт про результати виконання Програми виходу з екологічної кризи Кривого Рогу

14:25, 11 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Погоджено звіт про результати виконання Програми виходу з екологічної кризи Кривого РогуНа розгляд засідання виконавчого комітету міської ради, яке відбулося 9 березня, було винесено 40 питань і прийняті відповідні рішення. Крім того, на засіданні було розглянуто питання про затвердження результатів виконання Програми виходу з екологічної кризи Кривого Рогу.

Звітував про результати виконання Програми виходу з екологічної кризи Кривого Рогу начальник управління екології виконкому міськради Віталій Филимонов. В.Филимонов зазначив, що у місті ще у 2000 році була розроблена Програма виходу з екологічної кризи Кривого Рогу згідно з Розпорядженням Президента України «Про еколого-економічний експеримент у містах Кривий Ріг, Дніпродзержинськ, Маріуполь і Запоріжжя» та Постановою Кабінету Міністрів України про проведення такого експерименту.

Програмою передбачено виконання заходів щодо запобігання негативного впливу та ліквідації наслідків діяльності підприємств, ведення належного контролю за станом довкілля і спостереження за його зміною. Джерелами фінансування заходів цієї програми є кошти фондів охорони навколишнього природного середовища усіх рівнів за рахунок надходжень платежів від збору за забруднення навколишнього природного середовища та інші бюджетні кошти. Як повідомив В.Филимонов, усього за період дії Програми, починаючи з 2000 року, станом на 01.01.2011 в місті на реалізацію заходів Програми було направлено 2106 млн.грн.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0