--.-° --% 0мм

В результатi вибуху газу на ВАТ «Дизельний завод» до лiкарнi потрапило три робiтника

11:10, 3 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

 В результатi вибуху газу на ВАТ «Дизельний завод» до лiкарнi потрапило три робiтникаСьогодні вранці, 3 березня, на ВАТ «Дизельний завод» стався груповий нещасний випадок. Про це повідомляють у прес-центрі Криворізького управління Держгірпромнагляду.  

О 7 годині 25 хвилин на дільниці зварювання бокових стійок вагоноскладального цеху підприємства заступник начальника та майстер цеху за допомогою газорізальної апаратури (різака) зрізали висячий замок на ящику з інструментом, в якому знаходились шланги іншого комплекту газорізальної апаратури. Обидва різака були підключені до газорозподільного пункту. При цьому суміш газу-метану та кисню, що накопичилась в ящику вибухнула.

В результаті вибуху до лікарні з тяжкими травмами потрапили заступник начальника та майстер вагоноскладального цеху. Постраждав також зварювальник, що знаходився неподалік під час вибуху. На щастя, всі троє - живі.

Криворізьким теруправлінням Держгірпромнагляду створено комісію зі спеціального розслідування причин та обставин групового нещасного випадку, яку очолив заступник начальника ТУ О.Кононенко. У вагоноскладальному цеху ВАТ «Дизельний завод» заборонені газополуменеві роботи.

 
ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0