--.-° --% 0мм

Замість чорного Бабатунде за "Кривбас" внов заграє білий Бартулович

12:28, 2 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Замість чорного Бабатунде за "Кривбас" внов заграє білий БартуловичСклад «Кривбасу» поповнився черговими новачками. Як повідомля прес-служба "Кривбасу", в перший день весни контракти з криворізьким клубом підписали Валерій Федорчук, Джаба Канкава та Младен Бартуловіч.  

І якщо за перехід Валерія Федорчука і Джабу Канкаву було відомо напередодні, то поверення до Кривого РОгу (нехай і на кілька місяців) хорватського півзахисника, в минулому - улюбленця місцевої публіки, стало повною несподіванкою. Тим більше здивував той факт, что Младен не поїхавши з командою на жоден з трьох навчально-тренувальних сборів, все ж був включений до складу команду.

Всі три гравці виступатимуть у футболках криворізького клубу на правах оренди до кінця чемпіонату – такої угоди з керівництвом дніпропетровського «Дніпра» досягло керівництво «Кривбасу».

Федорчук виступатиме під 37 номером, Канкава – під 20, Бартулович отримав футболку з 11-м номером.

Цікаво, що більше ніхто із потенційних новачків (окрім Іржі Єслінека і Даріана Матіча) не поповнив команду. Особливо це стосується нападаючого "Металіста" Володимира Лисенка і півзахисника з Африки Бабатунде, перехід яких до "Кривбасу" був цілком реальним, але з певних причин не відбувся.

Прес-служба ФК "Кривбас"  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых