--.-° --% 0мм

У Нікопольському пологовому будинку відкрито реанімаційне відділення для немовлят

11:49, 2 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Нікопольському пологовому будинку відкрито реанімаційне відділення для немовлятУ Нікопольському пологовому будинку після реконструкції відкрито реанімаційне відділення для немовлят та індивідуальні пологові зали. В урочистому відкритті медичного закладу за дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула взяв участь його радник Віктор Сергєєв та міський голова Нікополя Руслан Токар.

«Оновлений пологовий будинок у місті Нікополі відповідає усім сучасним стандартам. І його відкриття – приклад того, як виконуються завдання губернатора Олександра Вілкула із покращення якості надання медичних послуг на місцях», - зазначив Віктор Сергєєв.

Під час ремонтних робіт на трьох поверхах замінені системи водопостачання та водовідведення, реконструйовані опалювальна система та електрообладнання. Для цього було виділено 2 млн грн, з яких 250 тис грн – з обласного бюджету.

Також за дорученням Олександра Вілкула Віктор Сергєєв поставив завдання місцевій владі до Дня незалежності України завершити реконструкцію пологового будинку. Для цього необхідно ще близько 1,8 млн грн. Наразі тут створені сучасні індивідуальні палати для спільного перебування матерів та немовлят, застосовуються спеціалізовані методи профілактики передчасних пологів, новітні методики лікування патології шийки матки, медико-генетичне консультування, працює кабінет планування сім’ї.

Довідка: Нікопольський пологовий будинок надає допомогу жінкам м. Нікополь та Нікопольського району. Медичний заклад  збудований в 1969 році. За час його функціонування тут народилось більше 50 тис. немовлят. Щорічно на базі лікарні проходять профілактичні огляди понад 35 тис. жінок.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых