--.-° --% 0мм

В Кривому Розi сусіди врятували чоловiка з вогню до прибуття пожежних

15:31, 1 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В Кривому Розi сусіди врятували чоловiка з вогню до прибуття пожежних28 лютого 2011 року на території Дніпропетровської області виникло 7 пожеж, дві з них – в обласному центрі.

Причинами виникнення загорянь в трьох випадках стало необережне поводження з вогнем, в двох – коротке замкнення в електричних мережах, ще по-одному – порушення правил пожежної безпеки та вибух побутового газового балону.

Збитки від вогню склали 30 тис. гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів ГУ МНС в Дніпропетровській області урятовано від вогню одну людину та матеріальні цінності на суму майже 123 тис. гривень.

У зазначений період на пожежах в області загинули двоє людей, ще одна людина постраждала.

У ночі 28-го лютого, у Жовтневому районі обласного центру, на території автостоянки в металевому вагончику, пристосованого для тимчасового чергування охорони в нічний час, виникла пожежа, орієнтовно, внаслідок вибуху побутового газового балону. Внаслідок пожежі загинув чоловік, який, ймовірно, був охоронцем. Ще були пошкоджені три автомобілі, які стояли поблизу згорілого вагончика.

У місті Жовті Води у власному будинку через необережне поводження з вогнем під час користування сірниками загинула пенсіонерка, 1930 року народження.

У Тернівському районі міста Кривий Ріг на пожежі в чотирьохповерховому житловому будинку сусіди до прибуття пожежних врятували місцевого жителя, 1960 року народження, який необережно палив нетверезим у ліжку. Прибулі на місце надзвичайної події рятувальники Криворізького міського управління ГУ МНС в області оперативно подолали пожежу. Лікарі «швидкої» допомоги потерпілого з опіками кінцівок 2-3 ступеня та отруєнням продуктами горіння доправили до 2-ї міської лікарні.

Центр пропаганди Головного управління МНС України в Дніпропетровській області


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0