Кулінарний блог А. Паукової: Печінковий паштет

17:00, 20 дек 2025 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Печінковий паштет - частий гість на моєму столі. Не раз ділилася різними варіаціями подачі.

Приміром, з журавлиним желе.  Або ж, мммм....з карамелізованою цибулею. Цього разу спробувала інший варіант.

Отже, готуємо паштет (в рецептах вище є деталі). А далі - карамелізуємо грушу. Ріжемо шматочками, у пательню - 30 грамів вершкового масла і кілька столових ложок коричневого цукру (можна просто робити карамелізацію з медом), додаємо грушу і перемішуємо хвилин з 5.

Брускети чи сухарики, паштет, карамелізована груша і вуаля👌Перфекто!😜

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых