--.-° --% 0мм

Організація робіт з обслуговування телекомунікаційних мереж у Кривому Розі покращиться

11:48, 1 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Організація робіт з обслуговування телекомунікаційних мереж у Кривому Розі покращиться25 лютого у єдиному дозвільному центрі міста були проведені публічні слухання з питань обговорення регуляторного акта – проекту рішення міської ради «Про внесення змін до Положення про організацію робіт зі створення та технічного обслуговування телекомунікаційних мереж у Кривому Розі». У слуханнях взяли участь депутати міської ради, керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, суб'єкти господарювання та мешканці міста. Про це повідомляють у відділі з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськістю виконкому міськради.  

Змінами, внесеними до Положення, передбачено, що для здійснення будівництва телекомунікаційних мереж та їх обладнання на нежитлових будівлях і спорудах, підприємствам-підрядникам необхідно буде отримати висновки щодо можливості розташування телекомунікаційного обладнання та висновки про технічний стан конструкцій будівлі або її частини, виконані суб’єктом господарювання, який має ліцензію на обстеження і оцінку технічного стану будівельних конструкцій. Також оператори обов’язково повинні отримати позитивний висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та узгодження місця розташування радіотехнічного об’єкта Криворізького міського управління ГУ МНС України в Дніпропетровській області, управління містобудування і архітектури виконкому міської ради. Це забезпечить підвищенню безпеки при їх розташуванні та збереження естетичного вигляду будівель і споруд.

Як зазначають розробники регуляторного акта – відділ транспорту і зв’язку – дія цього проекту дозволить упорядкувати взаємовідносини між операторами та власниками майна будь-якої форми власності щодо використання дахів нежитлових будівель та споруд для розташування телекомунікаційних мереж та обладнання. Крім того, прийняття запропонованого регуляторного акта надасть змогу покращити якість послуг завдяки розширенню мережі розташування базових станцій стільникового зв’язку.

Обговорення цього проекту рішення буде тривати до 22 березня поточного року, тому криворіжці впродовж 3 тижнів зможуть надавати до розробника свої письмові пропозиції та зауваження.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых