--.-° --% 0мм

Сьогодні виповнюється перша річниця з дня вступу на посаду Президента України Віктора Януковича

10:30, 25 фев 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Сьогодні виповнюється перша річниця з дня вступу на посаду Президента України Віктора Януковича«За рік, що минув, Глава держави сформував монолітну та відповідальну команду висококласних фахівців. Знято конфлікт між гілками влади. Обрано єдиний вектор розвитку – забезпечення стійкого економічного зростання та проведення системних реформ.  

За підсумками 2010 року подолано економічний спад. Приріст виробництва в машинобудуванні зріс на 61%, хімічній промисловості – більше 20%, металургії – майже 10%.

Україну знову сприймають у світі як надійного партнера. Проведено податкову та бюджетну реформи. Триває адміністративна реформа. Йде жорстка безкомпромісна боротьба з корупцією.

Дніпропетровщина – активний учасник процесу перетворень у державі. За минулий рік промислове виробництво в області зросло на 16%, рівень середньої зарплати зріс більше як на 23% і є одним із найвищих по країні – 2369 грн. Область займає перше місце за доходами місцевих бюджетів на душу населення.

В містах і районах Дніпропетровщини відкриваються нові заводи, садочки, лікарні, модернізується житлово-комунальне господарство. Наразі Дніпропетровщина є локомотивом національної економіки і стрімко виходить з кризи».   
Олександр Вілкул, голова облдержадміністрації. 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых