--.-° --% 0мм

"Кривбас" поповниться кандидатом до національної збірної України

10:46, 25 фев 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

"Кривбас" поповниться кандидатом до національної збірної УкраїниЗавершуючи третій (останній) навчально-тренувальний збір, футболісти криворізького «Кривбасу» 25 лютого проведуть свій останній в цьому зимовому міжсезонні контрольний поєдинок.

Суперником нашої команди спочатку повинна була стати латвійська команда «Даугава» (Даугавпілс). Але латиши змінили свої плани, тому «Кривбас» був змушений шукати іншого спаринг-партнера. Ним стала російська команда першого дивізіону – «Луч-Енергія» (Владивосток), що в сезонах 2006-08 роках виступала в російській Прем’єр-лізі.

Тим часом молодіжна команда «Кривбасу» продовжує підготовку до весняної частини чемпіонату, проводячи тренування на стадіонах Кривого Рогу. Вже можна казати про те, що гравці криворізької «молодіжки» - воротар Денис Рильський та фланговий півзахисник Ілля Коваленко залишок чемпіонату проведуть, виступаючи на правах оренди, в складі команди української першої ліги – «Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка). Також в цьому клубі до літа виступатиме нападник основної команди Сергій Мотуз. Вони вже оформили свої відношення з клубом Сумської області та заявлені за «Нафтовик-Укрнафту» для участі в іграх першості України серед команд першої ліги.

Натомість близькі до підписання контрактів з клубом вихованці криворізького футболу Сергій Сухоруков та Максим Олійник. Також близькі до переходу в «молодіжку» «Кривбасу» нападник Віталій Ольховський, який непогано проявив себе, виступаючи за аматорську команду Стаханова та кандидат до національної збірної України (U-18) воротар Герман Горовий.

За матеріалами прес-служби ФК "Кривбас"  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых