--.-° --% 0мм

На сесії Криворiзької міської ради прийняті рішення щодо розвитку транспортної інфраструктури міста

13:31, 24 фев 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На сесії Криворiзької міської ради прийняті рішення щодо розвитку транспортної інфраструктури містаЗокрема, на придбання сучасного устаткування для системи безпеки криворізького аеропорту, для забезпечення вимог усіх міжнародних стандартів, виділено 729 тис. грн. Унесені зміни в міську програму розвитку і безпеки дорожнього руху. Це пов'язано з тим, що постановою Кабінету міністрів передбачено виділення субвенцій з державного бюджету до місцевих бюджетів на будівництво і капітальний ремонт доріг за наявності затвердженої проектно-кошторисної документації. Крім того, виділені кошти на проектно-дослідницькі роботи за проектом з'єднання ліній швидкісного і міського трамваїв у районі станції «Кільце».  

- Це надасть можливість продовжити маршрут руху швидкісного трамвая у південному напрямі і забезпечить комфортніші умови для жителів Кривого Рогу. З цього питання вже проведена дуже серйозна робота, вивчаються різні пропозиції фахівців і, що для нас не менше важливо, побажання криворіжців. Я упевнений, що найближчим часом мешканці дізнаються подробиці закінчення цього проекту, - зауважив міський голова Юрій Вілкул.

Щодо реалізації програми «Питна вода» Ю.Вілкул зазначив, що нещодавно була введена в експлуатацію оновлена насосна станція на підприємстві «Кривбаспромводопостачання». Загальна вартість робіт склала 10 млн.грн. Для подальшого поліпшення якості питної води в Кривому Розі буде продовжена спільна робота з обласною адміністрацією, будуть і сконцентровані фінанси області, міста і комунальних підприємств для вирішення поточних завдань. У 2011-2012 роках заплановано здійснити роботи із триступеневого  очищення питної води, аерації водозабірного ковша на Карачунівському водопровідному комплексі, буде завершено другий етап реконструкції оборотної системи. Міський голова наголосив: «Також передбачена заміна, я підкреслю – заміна, а не «латання» – частини водоводів комунального підприємства «Кривбасводоканал». Я упевнений, що всі ці та  інші заходи в сукупності дозволять вирішити завдання, яке ми поставили перед собою – забезпечити криворіжців якісною, чистою питною водою».


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых