--.-° --% 0мм

Кривий Рiг вiдвiдала делегапцiя з уральського міста-побратима Нижнього Тагілу

10:40, 24 фев 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Кривий Рiг вiдвiдала делегапцiя з уральського міста-побратима Нижнього Тагілу21 лютого до Кривого Рогу прибула делегація з уральського міста-побратима Нижнього Тагілу для участі у святкуванні 67 річниці визволення міста від фашистських загарбників та за метою обміну досвідом. Делегацію очолював керівник апарату адміністрації Нижнього Тагілу Валерій Суров.  

Вітаючи представників міста-побратима на криворізькій землі, міський голова відзначив, що у Кривому Розі гостям з Нижнього Тагілу раді завжди. Ю.Вілкул висловив подяку тагільчанам за участь у святкуванні визначної для міста події і запевнив, що такі дружні стосунки між містами і надалі будуть розвиватися та міцнішати. Крім того міський голова Юрій Вілкул, розповів про соціальні програми, спрямовані на захист ветеранів і людей похилого віку.

Керівник апарату адміністрації Нижнього Тагілу Валерій Суров привітав усіх мешканців Кривого Рогу зі святом - 67 річницею визволення міста від окупантів і передав вітання голови Нижнього Тагілу Валентини Ісаєвої. Він розповів про трудові досягення тагільчан і висловив подяку за плідну співпрацю між містами. Свідченням цього стало підписання спільних заходів співпраці на поточний рік.

Після зустрічі з міським головою делегація відвідала сесійний зал виконкому Криворізької міської ради та ознайомилися з роботою центру «Діалог» і сайту «Криворізький ресурсний центр». Останній тагільчан приємно вразив своєю інформативністю, функціональністю та зручністю для користувачів. В.Суров зауважив, що усю інформацію щодо доцільності сайту, його технічного забезпечення вони прийняли до уваги і у найближчий час у Нижньому Тагілі вони її детально вивчать і неодмінно будуть впроваджувати схожий проект.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0