Кулінарний блог А. Паукової: Творожні вафлі на сніданок
За формою малюнку трохи не вафлі, бо верхню насадку вставила від сендвічів) Але суті то не змінило. Вийшло дуже смачно (прям дуже), корисно і трохи сексі (ну, тут, звісно, заслуга того самого яйця-пашот)
Пишу рецепт вафель, а що зверху покласти - вирішите. Це можуть бути і солоні, як у мене, і солодкі - з ягодами, медом
✍️Інгредієнти:
🤍творог - 200
🤍яйця - 2 шт.
🤍борошно - 50 г
🤍цукор - 50 г
🤍розпошувач - 0,5 ч.л.
🤍ванільний цукор (за бажанням)
🤍дрібка солі
❤️Пробила блендером творог (у мене 5%)
❤️Додаємо інші інгредієнти
❤️Ретельно перемішуємо
❤️Викладаємо у вафельницю
❤️Далі - фантазуємо. Вершковий сир, червона риба, пашот, зелень.
Популярное
15:42, 28 апр 2025
Кулінарний блог А. Паукової: Кіш-лорен. Він же лоранський пиріг. З лососем та шпинатом
19:17, 18 май 2025
Топ обсуждаемых
07:46, 27 окт 2025

КОММЕНТАРИИ — 0