--.-° --% 0мм

Дніпропетровщина поділилася своїми напрацюваннями з Луганщиною

08:27, 23 фев 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Дніпропетровщина поділилася своїми напрацюваннями з ЛуганщиноюНа запрошення голови облдержадміністрації Олександра Вілкула Дніпропетровщину з робочим візитом відвідав голова Луганської облдержадміністрації Володимир Пристюк разом зі своїми заступниками. 

Метою візиту стало ознайомлення з кращими практиками і напрацюваннями Дніпропетровської облдержадміністрації. Зокрема, це стосується розробки Стратегії економічного розвитку регіону та підвищення його інвестиційної привабливості, а також дебюрократизації та забезпечення відкритості роботи влади.

Виступаючи перед присутніми, губернатор області Олександр Вілкул розповів про основні соціально-економічні здобутки регіону за 2010 рік та позначив основні напрямки в реалізації програми соціально-економічних реформ у контексті комплексного розвитку Дніпропетровщини.

Зокрема, губернатор розповів про механізми роботи, створеного при Дніпропетровській облдержадміністрації Регіонального інвестиційного агентства, а також про програму «Електронна Дніпропетровщина» та проект «Відкрита влада», які покликані забезпечити дебюрократизацію та відкритість органів влади і місцевого самоврядування області.

«Ми забезпечуємо максимальну відкритість Дніпропетровщини», - наголосив Олександр Вілкул. Адже, за його словами, це є найважливішим фактором у підвищенні інвестиційної привабливості області, а також у відновленні і налагодженні економічних зв’язків між підприємствами різних регіонів України.

«Ми готові поділитися власним позитивним досвідом і готові перейняти будь-який успішний досвід інших регіонів», - підкреслив голова облдержадміністрації.

Також він наголосив, що дав доручення всім начальникам управлінь облдержадміністрації впродовж найближчих трьох місяців відвідати щонайменше по дві області, в яких вивчити досвід роботи тамтешніх облдержадміністрацій, скласти звіт і зробити пропозиції з підвищення ефективності роботи Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Високі показники розвитку Дніпропетровщини за 2010 рік свідчать, що вибрана Олександром Вілкулом стратегія об’єднання зусиль усіх гілок влади та всіх рівнів місцевого самоврядування в області є успішною», - відзначив голова обласної ради Євген Удод. Це, за його словами, дозволило досягти відчутних результатів у реалізації конкретних проектів в рамках програми економічних реформ Президента України.

«У Дніпропетровської обласної ради, органів місцевого самоврядування області в цьому плані є конструктивні напрацювання і ми також готові до співробітництва з представницькими органами влади Луганщини, а в подальшому й інших регіонів України», - підсумував він.

За результатами зустрічі Олександр Вілкул та Володимир Пристюк підписали Угоду про співробітництво між Дніпропетровщиною і Луганщиною.  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0