--.-° --% 0мм

У місті проводиться відстеження результативності дії затверджених правил утримання житлового фонду

12:30, 19 фев 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У місті проводиться відстеження результативності дії затверджених правил утримання житлового фонду15 лютого у єдиному дозвільному центрі Кривого Рогу були проведені публічні слухання з обговорення питання щодо здійснення заходів з повторного відстеження результативності дії запровадженого регуляторного акта – рішення міської ради про затвердження Правил утримання та збереження житлового фонду у Кривому Розі. У заході взяли участь: депутати міської ради, керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, суб'єкти господарювання та мешканці міста.  

Правила утримання та збереження житлового фонду в місті розроблено з метою підтримки належного технічного стану житлового фонду, зокрема своєчасного забезпечення конструкцій і частин жилих будинків у задовільному санітарно-технічному стані. Ці правила є обов’язковими для суб’єктів господарювання, які мають у своєму віданні житловий фонд або здійснюють його експлуатацію.

Розробником зазначеного регуляторного акта є управління житлово-комунального господарства виконкому Криворізької міської ради.

Письмові пропозиції та зауваження щодо результативності дії даного регуляторного акта–рішення криворіжці можуть надавати до вищезазначеного управління ще протягом 2 тижнів – до 3 березня поточного року.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых