--.-° --% 0мм

В палацi культури ПівнГЗК пройшов ювiлейний вечiр хору ветеранів праці комбiнату

16:20, 14 фев 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В палацi культури ПівнГЗК ювiлейний вечiр хору ветеранів праці комбiнатуНедавно в малому залі Палацу культури ПівнГЗК пройшов творчий вечір хору ветеранів праці «Посидим похорошему», присвячений 22-й річниці його створення. Привітав колектив від імені дирекції комбінату заступник голови профкому Григорій Пилипенко.

«І в холод, і жару, і град, і сльоту поспішають наші хористки на заняття, зоставляючи дома болячки, тривоги, поганий настрій. Часто ми запитуємо один одного: що примушує їх іти в палац? Відповідь проста – це сила і радість спілкування. Поговорили про сімейні справи, поділилися проблемами, радощами і на серці стало легше. А коли заспівали, ще й молодше душею стали. Недарма вчені твердять про чудодійну дію співу на організм», такими гарними словами розпочала представлення колективу ведуча Ірина Мотовілова.

Далі присутні завдяки відеоряду поринули у його творчі будні. Згадали й ініціаторів заснування хору активістів Олександру Рябову, у той час завідувачку позашкільним відділом, Григорія Титаренка, засновника комбінатського музею.

Перша зустріч учасників була приурочена до Дня Радянської Армії в 1989 році. На початку свого творчого шляху колектив називався хором ветеранів війни і праці. Його першим керівником був Володимир Кардашов, змінила його Світлана Романютенко, потім Олена Осетрова. Нині ж хористки під крилом у Марини Черевач, а концертмейстером у них беззмінний Віктор Бризгалін.

На вечір були запрошені перші учасники і «аксакали» Валентина Морозова, Валентина Левченко, Ніна Клімас. Гарною новиною стало і те, що цьогоріч жіночий колектив «розбавив» чоловік Олександр Афанасьєв.

До іменинників заглянули на вогник улюблені виконавці палацу і хористок Інна Литвиненко, Галина Валько, Володимир Мацкевич, Роман Красіліч. Вони дарували кращі пісні зі свого репертуару. Звучали тости­вітання, побажання, гуморески. У відповідь хористки підготували своїм гостям музичні сюрпризи.

Світлана Романенко  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0