--.-° --% 0мм

Товариський матч: "Кривбас" (молодіжна команда) - ФК "Стаханов" - 4:2

13:40, 11 фев 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Товариський матч: "Кривбас" (молодіжна команда) - ФК "Стаханов" - 4:2Продовжує підготовку до весняної частини першості молодіжна команда «Кривбасу». 10 лютого криворізька «молодіжка» на штучному полі СК «Спарта» провела контрольний поєдинок проти команди ФК «Стаханов».

Матч вийшов доволі цікавим та багатим на голи. Рахунок було відкрито на 14-й хвилині. Микола Ляшенко виконав подачу з кутового, й захисник стахановської команди зрізав м’яч у власні ворота. Через 10 хвилин кривбасівці подвоїли рахунок – Роман Сахно виконав штрафний удар, воротар гостей не втримав м’яч, а Ростислав Дяків вдало зіграв на добиванні.

Та все ж молоді стахановські футболісти не знітились й провели кілька небезпечних атак, одна з яких на 29-й хвилині завершилась результативно.

На перерву команди пішли за рахунку 3:1 на користь «Кривбасу». На 37-й хвилині Максим Лещенко пройшов флангом та зробив передачу в центр штрафного майданчика, де Ростислав Дяків ударом в кут воріт збільшив перевагу криворізької команди.

На початку другого тайму гості скоротили рахунок, скориставшись неузгодженістю захисту «Кривбасу». Команди продовжували грати в атакувальний футбол, створюючи гольові моменти біля воріт своїх опонентів. На 65-й хвилині «Кривбас» забив гол (Зінченко), але арбітр взяття воріт скасував, зафіксувавши офсайд.

Та все ж в кінці матчу «Кривбас» таки провів 4-й м’яч. Отримавши м’яч в штрафном майданчику, Ланчава обіграв двох захисників та послав м’яч в кут воріт.

«Кривбас»: Антоненко (Луць, 46), Адаменко, Сосєдко, Мірошніченко (С.Коваленко, 56; Кручиненко, 68), Олійник (Зінченко, 50), Петриченко (Ніченко, 50; Рубан. 70), Клушин (Стретович, 50), Сахно (Репа, 63; Савкін, 70), Ляшенко (Сухоруков, 35), Лещенко, Дяків (Р.Рябой, 50; Ланчава, 70).

12 лютого молодіжна команда «Кривбасу» в Дніпропетровську проведе черговий контрольний поєдинок проти місцевого «Дніпра».

 

 

Прес-служба ФК "Кривбас"  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых