Кулінарний блог А. Паукової: Мушлі з баклажанів з горіховою начинкою

17:00, 14 июл 2025 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

✍️Інгредієнти:
🤍баклажан
🤍лимонний сік 
🤍кінза
🤍горіхи (волоські за основу, можна додати потроху інших)
🤍часник - зубчик-два
🤍йогурт - 2 ст.л.
🤍борошно, олія для смаження баклажанів

❤️Ріжемо кружельцями баклажан
❤️Солимо, чекаємо пів години, віджимаємо зайву рідину і смажимо на олії. 
❤️До начинки (в рецепті було виключно волоські горішки) - я взяла волоські (штук 15), плюс додала потроху (були) мигдаль і фундук. 
❤️Подрібнюємо блендером. Додаємо соку лимона, кінзи, зубчик часнику, пару ст. ложок грецького йогурту(або щось подібне для маси)
❤️ Перебиваємо, оформлюємо мушлі, викладаючи на одну половину начинку

Смакує під вино🥂

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 13 липня

20:00, 12 июл 2025

0