Кулінарний блог А. Паукової: Як салат, тільки пиріг
Тісто листкове - готове. Беремо половину. Песто також було готове, подарунок з Італії, але на наших полицях вистачає. Песто не клала забагато, вистачило кілька ложок. Мінус - забула про базилік, а він би був так потрібен) Але використала сушений, що ж)
✍️Інгредієнти:
🤍500 г листового тіста
🤍2 ч.л. (на смак) соусу песто
🤍2 соковитих томати (жовтий і рожевий)
🤍моцарела (упаковка в розсолі)
🤍італійські трави
🤍кедрові горішки
🤍1 яйце
🤍базилік! (в мене не було)
❤️Трохи розморожуємо тісто.
❤️ На відстані кілька см ножем оформлюємо бортики.
❤️Цю межу проколюємо виделкою.
❤️Поле змащуємо соусом песто. ❤️Викладаємо томати і кружельця моцарели (різала прямо тоненько аби вистачило однієї упаковки, можна дві)
❤️Присипаємо італійськими травами. Томати присолені.
❤️Бортики змащуємо яйцем.
❤️ В духову шафу на 180° до скоринки, хвилин 15.
❤️Виймаємо, присипаємо кедрових горшками, бажано б і базилік)
Смакуємо і вдихаємо шалені аромати прямо з острова Капрі!😜
Популярное
11 золотих медалей отримали криворізькі освітяни на престижному педагогічному форумі
14:52, 27 мар 2025
На Дніпропетровщині творцям театрального мистецтва до професійного свята вручили відзнаки
17:48, 27 мар 2025
Топ обсуждаемых
Вчора пізно увечері соцмережами поширилося повідомлення про мінування потягу Кривий Ріг-Ясіня
07:01, 13 окт 2025
До відома криворіжців! Шахраї у соцмережах створюють оголошення про оренду житла онлайн
11:53, 13 окт 2025
08:28, 13 окт 2025
07:44, 13 окт 2025
КОММЕНТАРИИ — 0