Кулінарний блог А. Паукової: Як салат, тільки пиріг
Тісто листкове - готове. Беремо половину. Песто також було готове, подарунок з Італії, але на наших полицях вистачає. Песто не клала забагато, вистачило кілька ложок. Мінус - забула про базилік, а він би був так потрібен) Але використала сушений, що ж)
✍️Інгредієнти:
🤍500 г листового тіста
🤍2 ч.л. (на смак) соусу песто
🤍2 соковитих томати (жовтий і рожевий)
🤍моцарела (упаковка в розсолі)
🤍італійські трави
🤍кедрові горішки
🤍1 яйце
🤍базилік! (в мене не було)
❤️Трохи розморожуємо тісто.
❤️ На відстані кілька см ножем оформлюємо бортики.
❤️Цю межу проколюємо виделкою.
❤️Поле змащуємо соусом песто. ❤️Викладаємо томати і кружельця моцарели (різала прямо тоненько аби вистачило однієї упаковки, можна дві)
❤️Присипаємо італійськими травами. Томати присолені.
❤️Бортики змащуємо яйцем.
❤️ В духову шафу на 180° до скоринки, хвилин 15.
❤️Виймаємо, присипаємо кедрових горшками, бажано б і базилік)
Смакуємо і вдихаємо шалені аромати прямо з острова Капрі!😜
Популярное
Кулінарний блог А. Паукової: Кіш-лорен. Він же лоранський пиріг. З лососем та шпинатом
19:17, 18 май 2025
09:10, 23 май 2025
13:22, 14 май 2025
Австрія перемогла Євробачення-2025, український гурт Ziferblat посів дев'яте місце
08:46, 18 май 2025
Наслідки ворожої повітряної атаки: у Кривому Розі тимчасово припинено рух тролейбусів
12:10, 10 окт 2025
Топ обсуждаемых
Росіяни понад 50 разів атакували Дніпропетровщину: є поранений та значні руйнування
19:24, 30 ноя 2025

КОММЕНТАРИИ — 0