--.-° --% 0мм

Злочинець-рецидивіст з Черкас переховувався у Кривому Розі

16:44, 8 фев 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Злочинець-рецидивіст з Черкас переховувався у Кривому РозіНе так давно в одному з розважальних закладів міста Черкаси зустрілись двоє наглядно знайомих чоловіків, (назвемо їх Тарасом і Павлом). Будучи в нетверезому стані вони почали сперечатися. Тарас назвав свого співрозмовника, як здалось останньому - дуже образливо, і той вирішив пустити в хід ножа. Отримавши кілька колото-різаних поранень в область грудної клітини, потерпілий, зібравши останні сили почав тікати. Поранений забіг до під’їзду ближньої багатоповерхівки та попросив небайдужих людей, які зважились в нічний час відчинити двері свого помешкання, викликати швидку медичну допомогу.

В цей час на пульт чергової частини Соснівського РВ м. Черкаси УМВС України в Черкаській області надійшло тривожне повідомлення про нанесення ножових поранень чоловіку. На місце пригоди терміново було скеровано слідчо-оперативну групу та патрульний автомобіль ППС. Приїхавши за вказаною адресою, працівники міліції виявили напівпритомного чоловіка, з рани в якого юшила кров. Тарас зміг повідомити міліціонерам лише вуличне прізвисько зловмисника, який його поранив. Надавши потерпілому першу медичну допомогу, правоохоронці передали його в руки лікарів, для госпіталізації в реанімаційне відділення 3-ї міської лікарні.

Як повідомив начальник Соснівського РВ УМВС в Черкаській області полковник міліції Станіслав Видра, працівники міліції не зволікаючи ні хвилини, розпочали оперативно-розшукові заходи і вже через добу мали адресу, характеризуючі дані та можливі місця перебування підозрюваного. Ним виявився 34-річний, раніше судимий за вбивство, мешканець Черкас. Проте, його ніде не було, за місцем проживання Павло не з’являвся. Близько двох тижнів оперативники шукали зловмисника і таки знайшли … аж в Кривому Розі. Втікача затримали працівники карного розшуку. Підозрюваний у скоєному зізнався, показав місце, де він сховав речовий доказ - ніж та пояснив, що після нанесення тілесних ушкоджень ще деякий час переслідував потерпілого, та коли побачив прибувших на виклик правоохоронців, зрозумів, що його справи кепські. Тоді він вирішив, що потрібно «впасти на дно», щоб уникнути кримінальної відповідальності. З цією метою Павло виїхав в іншу область, сподіваючись, що там його не знайдуть, та винайняв квартиру.

Наразі триває досудове слідство, призначено ряд експертиз. Відносно обвинуваченого обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Зазначимо, що для - це вже не перший скоєний злочин. Але чи змусить навіть другий термін за гратами чоловіка замислитись над своїми вчинками - невідомо. А поки що останнє слово за судом.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0