--.-° --% 0мм

Головне управління МНС в Дніпропетровській області провело підсумкову нараду роботи за 2010 рік

13:33, 7 фев 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Головне управління МНС в Дніпропетровській області провело підсумкову нараду роботи за 2010 рікУ залі засідань Головного управління МНС в Дніпропетровській області відбулася нарада з підбиття підсумків службової діяльності за минулий рік. У даному заході приймали участь голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександр Вілкул, голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод, директор Департаменту управління рятувальними силами МНС України Григорій Марченко, начальник Головного управління МНС України в Дніпропетровській області Віктор Бутківський, а також були присутні співробітники апарату обласного управління, керівники підпорядкованих підрозділів та представники місцевих органів виконавчої влади.

Розпочав засідання своєю доповіддю генерал-лейтенант Віктор Бутківський. Він звітував за підсумками діяльності ГУ МНС області в 2010 році. Зокрема, зупинився на основних надзвичайних ситуаціях та подіях, які довелось долати рятувальникам Дніпропетровщини у минулому році, зазначив головні здобутки та перспективні напрямки у роботі.

Далі виступали губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул та голова обласної ради Євген Удод, які відзначили високий професіональний рівень рятувальників Дніпропетровщини. Зокрема йшлося про оперативну ліквідацію пожежі в Новомосковському військовому лісгоспі в серпні минулого року.

«Це яскравий приклад роботи ефективної влади та високого рівня майстерності рятівників області», - наголосив губернатор.

Керівник департаменту управління рятувальними силами МНС у своїй промові зупинився на питаннях функціонування та розвитку системи цивільного захисту в регіоні. Але головною винагородою для співробітників обласного управління МНС стало те, що підрозділ визнано одним з найкращих в Україні.

Заключним етапом засідання було урочисте нагородження кращих співробітників заслуженими відзнаками та грамотами МНС, Дніпропетровської облдержадміністрації та облради - за відвагу в надзвичайних ситуаціях та вагомий внесок у розвиток МНС та регіону.

За вміле і професійне керівництво службами цивільного захисту Дніпропетровської області, самовідданість і високий професіоналізм, надання невідкладної допомоги аварійно-рятувальним підрозділам під час гасіння пожеж, ліквідації надзвичайних ситуацій, постійну фінансову і моральну підтримку діяльності пожежно-рятувальних підрозділів Головного управління МНС в Дніпропетровській області, наказом Міністра з питань надзвичайних ситуацій України нагороджено Почесними відзнаками МНС голову Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександра Вілкула та голову Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода. Дані відзнаки вручив директор Департаменту управління рятувальними силами МНС Григорій Марченко. 

 

 

 

 

 

 

 

 

ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0