--.-° --% 0мм

Утверджуємося в гуморi

09:34, 31 янв 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Утверджуємося в гуморiНа фестиваль гумору в Сочі з’їхалося близько п’яти сотень команд з Росії, України, Кавказу, країн СНД. Та й глядачі виявилися як на підбір: гравці клубу веселих і найкмітливіших різних часів.  

Як розповіли гравці збірної «Генерали рудних кар’єрів», публіка зібралася вибаглива. Присутні багато часу присвятили улюбленій гумористичній грі, тож знали напевне, як завершиться той чи інший жарт або ж мініатюра. Тому головне завдання, що стояло перед «генералами» – представити щось своє, незвичне і несподіване. І такий підхід дійсно себе виправдав, підтвердивши, що пошук нових ідей виправдовує себе найкраще. Гучні оплески глядачів супроводжували виступ нашої команди.

Відтак збірна Північного та Центрального гірничо­збагачувальних комбінатів затвердила своє право на місце серед найкращих команд. Відтепер наші гумористи мають право брати участь у іграх всеукраїнської ліги КВН, іграх вищої ліги в Москві тощо. Отриманий статус затвердив і закріпив за нами звання не лише промислового міста, а й такого, де проживають справді веселі люди, котрі до будьякого питання можуть підходити з гумором.

Попереду на них чекає насичене навчання в школі КВН в Києві – є й така. Тут за кілька днів молоді команди проходять своєрідні курси «відчуття великої сцени» в якому напрямку спрямовувати жарти, як обігрувати ситуації, на чому зосереджуватись у мініатюрах. Тож участь у фестивалі гумору в Сочі – неабиякий виток у творчій кар’єрі збірної двох комбінатів «Генерали рудних кар’єрів».

По приїзді команди «Генерали рудних кар’єрів» із Сочі ми зустрілися з її куратором і вожаком молодіжки ПівнГЗК Наталею Шамрицькою, котра прокоментувала цю значну подію.

- КВН – один із масштабних проектів в рамках молодіжного руху, - сказала Наталя Анатоліївна. - Він умовно поділений на дві ліги – професійну і любительську. У грудні минулого року були підбиті підсумки останньої. Переможницею стала збірна команда «Нарком» (ДФ1 і РБУ, Кривбасремонт та ОТЛ). А професійної ліги підбиті цьогоріч у січні. Наша команда «Генерали рудних кар’єрів» протягом року брала участь у різнобічних українських лігах. Ми дізнавалися про те, як вони крок за кроком йдуть до фіналу кримської ліги КВН і зайняли почесне друге місце, уступивши тільки господарям. І ось завершальним акордом цього сезону стала поїздка наших «генералів» у Сочі. У складі команди шість учасників, з них три працівника Північного ГЗК  Дмитро Харламов (Першотравневий кар’єр), Анжела Мироненко (СВЕЛ), Сергій Корніяшик (ЦВО2), а також Арсеній Колчаєв (ТОВ «Кривбасремонт»), і два учасника з Центрального комбінату. Ось такий могутній «кулак», котрий протягом року ще більше згуртувався і підвищив свою майстерність.

В команді є вже дійсно реальні досягнення. Наразі дуже важливо підтримати її і підняти на новий якісний рівень. З метою подальшого розвитку у лютому буде проведено третій фестиваль КВН у форматі «Генерали…» запрошують друзів». А їх вони, мандруючи по різних лігах, придбали чимало. Саме завдяки новим знайомствам і суспільнокорисним зв’язкам, у «генералів» з’явилися цікаві напрацювання. Тож і хочуть на свій фестиваль запросити нові команди.

Такий масований рух КВН неможливий без системної підтримки з боку адміністрації та профкому комбінату. Погодьтеся, цілий рік приділяти увагу і підтримувати майстерність кавеенівців – це дорогого коштує. Тому «Генерали..», а також я, як куратор команди, висловлюю вдячність генеральному директору Андрію Михайловичу Шпильці і голові профкому Василю Олексійовичу Шведу за те, що вони сприяють розвитку любительської і професійної ліги КВН. Ми вміємо не лише добре працювати, а й якісно і гарно відпочивати.

Лілія Коваленко, Світлана Романенко
Прогрес  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0