--.-° --% 0мм

Воднi забави пiвнiчан

09:23, 29 янв 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Воднi забави пiвнiчанТаким собі куточком літа серед січневого снігопаду став минулої суботи басейн спорткомплексу Північного комбінату. За вікном кружляли та сипалися сніжинки, а тут проходило справжнє свято спорту, здоров’я, молодості духу. Так північанські шанувальники активного відпочинку змагалися у командних естафетах на воді. Було дуже тепло, цікаво та весело!

Захід під назвою «Водні забави» зі щирими вітаннями учасникам і глядачам відкрили Наталя Шамрицька, в.о. заступника директора з побуту та соціальних питань ПівнГЗК, та Григорій Пилипенко, заступник голови профкому комбінату. Як розповіла Наталя Анатолівна, «Водні забави» вже п’ятий рік поспіль проводяться радою молоді за підтримки адміністрації та профкому Північного ГЗК. Цими змаганнями розпочинаються молодіжні заходи нового року, які після різдвяних свят і Водохрещі закликають працівників комбінату до активних форм проведення дозвілля та відпочинку.
 
Цей проект, зазначила Н.Шамрицька, має на меті згуртування робітничої молоді, активізацію молодіжного руху, а також пропаганду здорового способу життя, зокрема – занять плаванням у басейні СК «Північне сяйво». Практика змагань показує, що вони допомагають підтримувати дружні стосунки у трудовому колективі північан, вчать працювати у команді, відчувати підтримку товаришів, створюють добрий емоційний клімат, що позитивно впливає на корпоративну культуру в цілому. Приємно бачити серед учасників і призерів команди підприємств «Сокіл­КР», «Кривбасремонт», «Промремонт».

Також було відзначено високий тренерськосуддівський рівень усіх змагань і прекрасну спортивну базу СК «Північне сяйво» ДП «СпортМайстер», які допомагають адміністрації та профкому нашого комбінату створювати належні умови для оздоровлення і фізичного розвитку трудящих.

Цьогоріч у «Водних забавах» брали участь 10 команд, які складаються з активістів спортивного та молодіжного рухів підприємства. Слід зазначити, що естафети для цих змагань кожного разу розробляються нові, але завжди не легкі та з почуттям гумору, тому спортсменам та вболівальникам завжди цікаво відвідувати захід. У цьому велика заслуга Сергія Новикова, старшого інструктора спорткомплексу, який свого часу займався спортивним плаванням, а сьогодні вже має великий досвід тренерської і суддівської роботи з дорослими та дітьми. Цей досвід і допомагає йому постійно радувати непередбачуваними новинками учасників «Водних забав».

Всі конкурси розраховані на добру фізичну підготовку та навички командної взаємодії спортсменів. Ті команди, які найкраще проявили ці якості, і здобули призові місця. Переможцями п’ятих «забав» на воді заслужено стали представники ДФ1, які декілька років наполегливо йшли до цього результату. ІІ місце вибороли працівники РЗФ1, а ІІІ – збірна управління безпеки комбінату та ТОВ «Сокіл­КР». За словами Світлани Кравченко, старшого тренера басейну та головного судді змагань «Водні забави», підрозділи, команди яких показали найвищі результати, мають стабільні показники активної та успішної участі у всіх напрямах спортивного життя ПівнГЗК.

Далеко не останню роль у цьому відіграють фізорги підрозділів, які власним прикладом та організаторськими здібностями закликають співробітників до регулярних занять спортом, тим більше, що для північан спорткомплекс комбінату працює сім днів на тиждень. Що стосується безпосередньо плавання, то Світлана Юріївна, яка за 35 років роботи виховала не одне покоління плавців, зізналася, що з великою радістю зустрічає серед учасників «забав» багатьох своїх колишніх вихованців. І, що закономірно, серед відвідувачів басейну чітко помітна спадкоємність поколінь – ті дорослі, які самі займалися плаванням, приводять на секцію і власних дітей, а дехто вже й онуків.

Отже, спортивне життя ПівнГЗК набирає обертів, що є запорукою нових спортивних досягнень та захоплення здоровим способом життя і активним відпочинком працівників підприємства та їх рідних.
 
Олександр Колісник, кор.Прогрес

ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых