Кулінарний блог А. Паукової: Млинці, млинці, креп-сюзет
Звабливого, пікантного, солодкого. А тут спробувала інший рецепт. Робимо млинці (а можемо і звичайні тости з цим надзвичайним маслом) І змащуємо зверху. На калорії не звертаємо уваги😜
Помаранчеве масло 🧡💛🧡
❤️ Дістаньте з холодильника пачку масла 82,5%, має стати м'яким до середнього стану
❤️Натріть цедру з одного великого апельсину і вичавіть сік (~ 100 мл)
❤️ Разотріть цедру з 1 ст.л. цукру (тоді олія буде ще більш ароматною)
❤️ М'яке вершкове масло збийте міксером з цукром, апельсиновою цедрою та 3 ст. цукру до поєднання
❤️Продовжуючи збивати, додайте апельсиновий сік + 1 ст.л. лимонного (Не лийте все одразу, потроху, аби масло не розшарувалося)
❤️ Готове масло прибираємо на кілька годин у морозильну камеру, а потім зберігаємо в холодильнику
❤️Для креп-сюзета - ідеально. Можна змастити млинці і потримати в духовці, а можна й без цього
Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової
Популярное
Пішла з дому і не повернулася: у Кривому Розі безвісті зникла неповнолітня дівчинка
14:26, 25 фев 2025
18:00, 17 дек 2024
Кулінарний блог А. Паукової: Картопляні кульки з моцарелою всередині і смажені грибочки
17:00, 3 ноя 2024
Топ обсуждаемых
Сили оборони ліквідували ще 1140 російських окупантів та 35 артилерійських систем
08:28, 30 май 2025
09:12, 30 май 2025
КОММЕНТАРИИ — 0