Кулінарний блог А. Паукової: Чіа-пудинг з легким джемом
Насіння чіа вважають суперфудом. Про їхню користь багато відомо. Їх додають до страв, салатів. Цей варіант роботи з ними на кухні - найпростіший.
✍️Базова пропорція - 3 ст.л. чіа (без гірки) на 250 мл рідини
🤍В якості рідини може бути йогурт, кефір (буде кислішим), молоко, кокосове молоко (буде супер, хто любить) тощо
🤍Ягідна компонента - на вибір. Це може бути і джем, і варення, і свіжі або розпорошені ягоди, фрукти, дуже добре банан, приміром, можна додавати горішки
❤️У мене - варіант з нежирним йогуртом
❤️Важливо! Треба добре перемішати насіння з рідиною
❤️Головне - пудинг має настоятися. Зазвичай насіння засипають на ніч (точно не менше 4 год.) в холодильник. Вони набухають в 2-3 рази
❤️У мене був готовий джем манго-маракуйя, ідеальна солодка кислинка. Можно на дно, потім шар пудингу, і ще зверху джем, я обрала варіант зверху після того, як пудинг набухне
Популярное
15:42, 28 апр 2025
Кулінарний блог А. Паукової: Кіш-лорен. Він же лоранський пиріг. З лососем та шпинатом
19:17, 18 май 2025
Топ обсуждаемых
17:04, 5 ноя 2025
Шахраї імітують державні онлайн-сервіси: ГСЦ МВС та Кіберполіція попереджають про небезпеку
17:47, 5 ноя 2025
18:10, 5 ноя 2025

КОММЕНТАРИИ — 0