--.-° --% 0мм

Півмільйона жителів та гостей Дніпропетровщини відвідали губернаторську ялинку під час зимових свят

16:01, 24 янв 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Півмільйона жителів та гостей Дніпропетровщини відвідали губернаторську ялинку під час зимових свят14-метрова обласна новорічна ялинка, виконана в стилі hi-tech, сяяла вогниками на майдані між обласною адміністрацією та обласною радою кожного дня у вечірній час з 24 грудня 2010 року до 19 січня 2011 року. За цей час близько півмільона жителів та гостей Дніпропетровщини відвідали губернаторську ялинку.  

Особливим подарунком від голови облдержадміністрації Олександра Вілкула став новорічний світловий фонтан, встановлений у сквері ім. Леніна, який сяяв більш ніж 37,5 тисячами світлодіодів. Ефект «водоспаду» створювався за рахунок установки на кожному з 5 довгих і 10 коротких «променів»-струменів контролерів, що дозволяють імітувати сяючі краплі води.

Яскравими гірляндами було повито понад 80 дерев. При цьому використано 1080 гірлянд (усього близько 216 тисяч світлодіодів). Також дерева були прикрашені 225 кулями, кожна з яких сяяла 200 світлодіодами.

На території парку було встановлено 20 фігур казкових персонажів і звірів. Всього для прикраси скверу було використано понад 250 тисяч світлодіодів та близько 20 км електропроводів. В ілюмінації використовувалися економічні енергозберігаючі технології.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых