--.-° --% 0мм

Будівництво житла в Дніпропетровській області зросло на 32%

08:27, 19 янв 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Будівництво житла в Дніпропетровській області зросло на 32%У 2010 році в області побудовано і здано в експлуатацію 226 тисяч квадратних метрів житла, що на одну тисячу квадратних метрів більше від запланованого і на 32% більше, ніж збудовано у 2009 році.  

Нагадаємо, що 2009 року було здано в експлуатацію всього 170,4 тис квадратних метрів житла. В 2010-му році при плані 225 тисяч квадратних метрів здано в експлуатацію 226 тисяч кв. м. Таким чином, Дніпропетровщина демонструє позитивну динаміку виходу з кризи в галузі будівництва й відновлює темпи житлового будівництва.

«У 2010 році були добудовані та введені в експлуатацію об’єкти незавершеного житлового будівництва, які перебували в стадії довгобудів. Область ефективно використала усі можливості, аби забезпечити людей новим комфортним  житлом. Це була принципова позиція голови облдержадміністрації Олександра Вілкула. Завдання губернатора ми виконали», - зазначив Геннадій Темник, коментуючи підсумки обсягів житлового будівництва в регіоні. Він наголосив, що будівництво соціального і доступного житла залишається серед пріоритетів діяльності обласної влади й у 2011-му році.

Нагадаємо торік в Дніпропетровській області, зокрема, було збудовано 169 квартир соціального житла, які було безкоштовно надано перш за все  для лікарів і вчителів, які працюють у сільській місцевості.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых