--.-° --% 0мм

В Кривому Розі підбили підсумки огляду–конкурсу на кращу організацію новорічних свят

11:53, 17 янв 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В Кривому Розі підбили підсумки огляду–конкурсу на кращу організацію новорічних свят13 січня, у переддень Нового року за старим стилем, на базі ДП «Овація» відбулося підбиття підсумків міського огляду – конкурсу на кращу організацію новорічних, різдвяних культурно-мистецьких заходів у ялинкових містечках, закладах культури та мистецтва.

За результатами міського новорічного огляду-конкрсу було визначено кращу організацію благоустрою, святкового оформлення території, новорічних та різдвяних культурно-мистецьких, молодіжних та спортивних заходів.

Так, за якісну організацію новорічних та різдвяних культурно-мистецьких заходів у ялинкових містечках та закладах культури, збереження і розвиток національних традицій, свят та обрядів дипломами міського конкурсу «Ялинка-2011», були нагороджені виконкоми Центрально-Міської, Саксаганської, Жовтневої, Дзержинської і Тернівської районних у місті ради. За кращу організацію театралізованого відкриття ялинкового містечка, збереження і розвиток національних традицій, свят та обрядів був нагороджений виконком Довгинцівської районної у місті ради. Виконком Інгулецької районної у місті ради отримав нагороду за кращу організацію новорічних та різдвяних культурно-мистецьких заходів в ялинкових містечках та закладах культури району, збереження і розвиток національних традицій, свят та обрядів.

У номінації «За якісне художньо-естетичне оформлення ялинкового містечка, облаштування ігрового майданчика для дітей та молоді, організацію новорічних та різдвяних культурно-мистецьких заходів, збереження і розвиток національних традицій, свят та обрядів» призові місця здобули: ВАТ «Північний гірничо–збагачувальний комбінат», ВАТ «Центральний гірничо–збагачувальний комбінат» та ВАТ «Інгулецький гірничо–збагачувальний комбінат». А от за краще художньо-естетичне оформлення ялинкового містечка, облаштування ігрового майданчика для дітей та молоді, організацію новорічних та різдвяних культурно-мистецьких заходів, збереження і розвиток національних традицій, свят та обрядів відзначили ВАТ «Південий гірничо–збагачувальний комбінат».

Усі переможці конкурсу були нагороджені дипломами та подарунками.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0