--.-° --% 0мм

В Кривому Розі демонтують 15 великогабаритних рекламних конструкцій

14:21, 14 янв 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В Кривому Розі демонтують 15 великогабаритних рекламних конструкційСьогодні майже в усіх регіонах України і у Кривому Розі зокрема констатується факт перенасиченості міст засобами зовнішньої реклами. Саме тому міською владою Кривого Рогу проведено вивчення стану дотримання законодавства у сфері реклами.

Так, за результатами роботи, на засіданні виконкому міської ради, яке відбулося 12 січня поточного року, були прийняті відповідні рішення, які передбачають демонтаж 15 великогабаритних рекламних конструкцій. 7 із них вже демонтовано.

Як зазначив міський голова Юрій Вілкул, великорозмірні щитові конструкції, виготовлені з металевого прокату, мають незадовільні естетичні показники, на території міста розташовані нерівномірно, частина з них перебуває в експлуатації багато років, має застарілий дизайн, ненадійну конструкцію, не відповідає сучасним ергономічним нормам. Тому необхідно сформувати зовнішнє рекламне оформлення міста так, щоб воно відповідало сучасним вимогам дизайну та ергономіки, необхідно урахувати містобудівні умови, громадсько-політичні і соціально-психологічні чинники, історико-культурні традицій, і створити комфортні умови життєдіяльності людини у місті.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0