Кулінарний блог А. Паукової: Овочевий суп з чечевицею
Рецепт на випадок, коли в холодильнику немає нічого) Але у шафі є чечевиця. Червона, її не потрібно замочувати. Далі - все просто і швидко.
✏️Інгредієнти:
🤍цибуля - 1 шт.
🤍морква - 2 шт., невеликі
🤍томати - 600 г
🤍оливкова олія
🤍чечевиця червона - 1 стакан
🤍вершки - 50-100 мл
🤍часник - 2 зубчики
🤍кмин або тим'ян, карі, сіль, перець
🤍зелень
❤️У каструлі на розігрітій оливковій олії підсмажуємо дрібно порізану цибулю і терту моркву. Як починає золотитися, додаємо трохи води
❤️Чистимо томати (два крупних було), ріжемо невеликими шматочками
❤️Додаємо у каструлю, туди ж - сіль, чорниц перець, тмин, часник, карі
❤️Вливаємо 1 л води і засипаємо стакан чечевиці
❤️Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо 30 хвилин
❤️В кінці регулюємо смак. Я трохи ще для кольору додала куркуми, перевірила на сіль, хто любить більш гостреньке - можна трохи паприки
❤️Вливаємо вершки (я забула зробити на це вогні і зробила потім), присипаємо зеленню
Дуже-дуже, і просто!
Популярное
До Міжнародного дня захисту дітей у Кривому Розі відбулася виставка малюнків «Країна дитячих мрій»
17:39, 30 май 2024
Топ обсуждаемых
КОММЕНТАРИИ — 0