Кулінарний блог А. Паукової: Тости з яйцем-пашот і хамоном
Декілька варіантів сніданків з пашот я викладала раніше. Цей - про швидкість.
❤️Хліб, тостовий, або інший - в тостер чи на пательню
❤️Варимо пашот. Я серед безлічі варіантів обираю підсолений кип'яток, туди ложку-дві оцту, робимо воронку і обережно виливаємо яйце. Попередньо розбиваю його у маленьку ємність, щоб швидко занурити у води. 3-4 хв.
❤️Тости змастила тонким шаром вершкового масла
❤️Пашот присипаємо паприкою
❤️Викладаємо хамон абощо😜
Пригощаємо близьких
Популярное
Наслідки ворожої повітряної атаки: у Кривому Розі тимчасово припинено рух тролейбусів
12:10, 10 окт 2025
15:24, 14 сен 2025
09:54, 2 июл 2025
10:20, 22 июн 2025
Топ обсуждаемых
07:53, 23 дек 2025

КОММЕНТАРИИ — 0