--.-° --% 0мм

Кулінарний блог А. Паукової: Тости з яйцем-пашот і хамоном

17:00, 18 окт 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Декілька варіантів сніданків з пашот я викладала  раніше. Цей - про швидкість.

❤️Хліб, тостовий, або інший - в тостер чи на пательню
❤️Варимо пашот. Я серед безлічі варіантів обираю підсолений кип'яток, туди ложку-дві оцту, робимо воронку і обережно виливаємо яйце. Попередньо розбиваю його у маленьку ємність, щоб швидко занурити у води. 3-4 хв.
❤️Тости змастила тонким шаром вершкового масла
❤️Пашот присипаємо паприкою
❤️Викладаємо хамон абощо😜

Пригощаємо близьких

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых