--.-° --% 0мм

У Кривому Розі розквітли хризантеми: ботанічний сад запрошує на осінню квіткову виставку

12:06, 17 окт 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Ботанічному саду Кривого Рогу розквітли хризантеми, створюючи строкате поле, яке захоплює своїми барвами. Про це повідомили на офіційній сторінці Криворізького ботанічного саду НАН України у Facebook.

Хризантеми — це одні з найбільш мальовничих квітів, які прикрашають осінь. Їхній період цвітіння розпочинається у вересні та триває аж до кінця листопада, роблячи холодний сезон більш приємним та барвистим. Навіть з настанням перших морозів ці квіти продовжують тішити око яскравими фарбами.

Сотні кущів хризантем, що розквітли у ботанічному саду, пропонують відвідувачам незабутні враження та чудову можливість насолодитися красою природи. Різнобарвні композиції створюють атмосферу справжньої осінньої казки, приваблюючи не лише любителів природи, але й фотографів та всіх, хто цінує гармонію квіткових ландшафтів.

Зробити чарівні фото у ботсаду можна щодня з 8:00 до 18:00 за адресою: М-н Даманський, вул. Ботанічна, 50. Вартість квитка складає 50 грн, для пенсіонерів при наявності посвідчення – 25 грн. Вхід для дітей до 6 років у супроводі батьків є безкоштовним.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых