--.-° --% 0мм

Брифінг голови Ради оборони міста Олександра Вілкула за підсумками 14 10 24

20:02, 14 окт 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Коротко про підсумки понеділка

- Що стосується Кривого Рогу в цілому, то, незважаючи на всі труднощі, наше місто продовжує працювати на спільну перемогу над ворогом. Працюють усі служби, лікарні та соціальні установи.

- Рада оборони міста продовжує вести системну роботу щодо надання допомоги нашим героїчним військовим. Так, лише за минулий тиждень надали допомоги військовим на суму 3 млн. 284 тис. грн, з них за приватні кошти через ГО "Набат Кривбас" на суму 413 тис. грн. грн.
 
Допомога була передана нашій криворізькій 17-й окремій танковій бригаді, 77-й окремій аеромобільній бригаді, авіації.
У тому числі: FPV дрони - 100 шт, колючий дріт «Єгоза» - 300 бухт, скануючий радіоприймач, детектор БпЛА, БФП - 5 шт, плотер - 5 шт, приладдя та обладнання для тренувань - 700 од, а також акумулятори, кабелі, будматеріали та багато іншого.

З початку війни, станом на 1 жовтня, від Кривого Рогу надана пряма допомога понад 200 військовим частинам на суму 2 млрд. 428 млн. грн. Це один із найбільших показників в Україні за допомогою ЗСУ від міст. Робота триває.
  
- А сьогодні направили ще одну велику партію допомоги нашим героїчним військовим – одразу 14-ти бригадам та підрозділам на суму 26 млн. 84 тис. грн. Необхідне військовим обладнання передано нашій 129-ій окремій бригаді ТРО, 17-й Криворізькій танковій бригаді, нашим нацгвардійцям 21-ї бригади (в/ч 3011), 77-й окремій аеромобільній бригаді, 422-му и 423-му окремим батальйонам безпілотних систем, 13-ї бригади оперативного призначення "Хартія", 3-ї штурмової бригади, 13-ї, 43-ї, 46-ї, 162-ї бригадам та для інших частин.

У тому числі: два безпілотні авіаційні комплекси (БпАК) "ІНТЕРЦЕПТОР" (у кожному комплексі по 5 літачків), 99 квадрокоптерів DJI MAVIC 3 PRO та DJI MAVIC 3 Т, з них 60 – це квадрокоптери з тепловізорами, 100 FPV-дронів, 7 тепловізорів та приладів нічного бачення, 46 зарядних станцій EcoFlow, у тому числі потужністю 3600 Вт/год.

- Щодо ситуації на нашому напрямку фронту, то, за даними Генштабу ЗСУ наші воїни продовжують завдавати окупаційним військам втрат у живій силі та техніці. За даними Генштабу, загальні втрати ворога за минулу добу склали 1260 окупантів, 4 танки, 19 ББМ, 11 артсистем, 38 од. автомобільної та 2 од. спеціальної техніки. Дякуємо нашим Захисникам за щоденний подвиг!

- На нашому напрямку у Нікопольському районі вдень ворог атакував безпілотниками та дронами-камікадзе Нікополь. Пошкоджені санаторій, п'ятиповерховий будинок, 3 приватні будинки, автомобіль та ЛЕП. Слава Богу, без втрат.

- У Криворізькому районі обстрілів не було. Але, шановні земляки, загроза ворожих атак зберігається, тому дотримуйтесь правил повітряної тривоги.

- Та про наші мирні перемоги. На Чемпіонаті України з настільного тенісу вдало виступили криворізькі спортсмени. Дар’я Ковальова виборола 3 «золота» та бронзу, а Олег Гавришко та Павло Плакущій - «бронзові» нагороди. А на Кубку України з боксу, що пройшов у Рівному, вихованець нашої ДЮСШ №8 здобув «бронзову» медаль. Вітаю наших спортсменів та бажаю подальших досягнень!

Як завжди зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші незламні Збройні Сили, нашого Президента та нашу неминучу Перемогу!
Скучної вам ночі, дорогі земляки!
Слава Кривбасу та Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых