--.-° --% 0мм

Брифінг голови Ради оборони міста Олександра Вілкула за підсумками 20

20:12, 20 сен 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Добрий вечір, дорогі земляки! Коротко про підсумки п'ятниці.

- Щодо ситуації на нашому напрямку фронту, то за даними Генштабу ЗСУ наші воїни продовжують завдавати окупаційним військам втрат у живій силі та техніці. За даними Генштабу загальні втрати ворога за минулу добу склали 1340 окупантів, 20 танків, 39ББМ, 35 артсистем, 2 засоби ППО, 59 од. автомобільної та 6 од. спеціальної техніки. Дякуємо нашим Захисникам за щоденний подвиг!
 
- На нашому напрямку у Нікопольському районі ворог вночі атакував з артилерії, РСЗВ "Град", БпЛА та дронами-камікадзе Нікополь, Марганець, Червоногригорівську та Марганецькугромади. Без втрат. Вдень ворог продовжив обстріли в Нікополі, Червоногригорівській, Покровській, Мирівській та Марганецькійгромадах. Постраждав 48-річний чоловік. Понівеченіінфраструктура, АЗС, 3 багатоповерхівки та 4 приватні будинки.

- Вночі в небі над нашою областю були збиті ворожа ракета та "шахед". Дякуємо ПвК "Схід"! Шановні земляки, загроза ворожих атак зберігається, тому дотримуйтесь правил повітряної тривоги.
 
- У Криворізькому районі обстрілів не було.
 
- Що стосується Кривого Рогу, то, незважаючи на всі труднощі, наше місто продовжує працювати на спільну перемогу над ворогом. Працюють усі служби, лікарні та соціальні установи.
 
- Продовжується четверта цього року «хвиля» видачі безкоштовних продуктових наборів від міста тим родинам криворіжців, хто найбільше цього потребує. У цю «хвилю» ще 25 тисяч сімей отримають набори. Усі 25 стаціонарних пунктів видачі у всіх районах міста працюють, маломобільним людям набори доставляють додому працівники соціальних служб. Вже видано 19180 наборів (з них понад 5000 доставлено людям додому), а з початку війни криворіжці отримали вже 713,3 тисяч  безкоштовних продуктових наборів від міста. І така допомога буде продовжена. 
 
- Шановні земляки! Вкотре  прошу бути обережними з вогнем. Пройшли дощі, однак у вихідні знову прогнозується суха погода з поривами вітру. Лише минулої доби на території області надзвичайники ліквідували 48 загорань на відкритих територіях, з них 36 займань сухостою. Загальна площа знищених вогнем екосистем - 38 га. Тож вкотре нагадую про необхідність дотримання правил пожежної безпеки. Будьте обережні самі та стежте за дітьми - в умовах воєнного стану підпал трави може розцінюватись і як кримінальний злочин.
 
- Та про наші мирні перемоги. На Чемпіонаті України зі стрільби кульової переможцями та призерами стали спортсмени нашої ДЮСШ №7: Рибовалова Вікторія - 1 місце особисте та командне, Ткалик Аліна – 1 командне місце, 2 та 3 особисті місця, Федорова Кіра – 1 командне місце. Вітаю сспортсменок, їх батьків та тренерів!
 
Як завжди зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші незламні Збройні Сили, нашого Президента та нашу неминучу Перемогу! 
Скучної вам ночі, дорогі земляки!
Слава Кривбасу та Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых