--.-° --% 0мм

Брифінг голови Ради оборони міста Олександра Вілкула за підсумками 26 липня

19:50, 26 июл 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Добрий вечір, дорогі земляки! Коротко про підсумки п'ятниці.

- Щодо обстановки на нашому напрямку фронту, то, за даними Генштабу ЗСУ, наші воїни продовжують завдавати окупаційним військам втрат у живій силі та техніці. За даними Генштабу,загальні втрати ворога минулої доби склали 950 окупантів, 7 танків,11 ББМ, 2 засоби ППО, 36 артсистем, 56 од. автотехніки. Дякуємо нашим Героям за щоденний подвиг!
 
- На нашому напрямку у Нікопольському районі вдень ворог атакував артилерією та дронами-камікадзе Нікополь, Покровську, Марганецьку, Мирівську та Червоногригорівську громади. Поранення отримав 75-річний чоловік, він госпіталізований у тяжкому стані. Пошкоджено інфраструктуру, 12 приватних будинків, 2 господарські споруди, адмінбудівля, авто, газогони.
 
- У Криворізькому районі обстрілів не було. Але, шановні земляки, загроза ракетних та дронових атак залишається високою, тому дотримуйтесь правил повітряної тривоги.
 
- Що стосується Кривого Рогу в цілому, то, незважаючи на всі труднощі, наше місто продовжує працювати на спільну перемогу над ворогом. Працюють усі служби, лікарні та соціальні установи.
 
- Провели у Кривому Розі перший регіональний форум з дуже корисної програми "Кар'єрний старт: Нові можливості для молоді".Метою Програми є забезпечення працевлаштування молоді віком від 16 до 21 року - випускників професійно-технічних навчальнихзакладів освіти за принципом «гроші йдуть за молодою людиною». Сума гранту – від 76 до 380 тис. грн. 75% гранту йде на оплату праці працевлаштованих молодих людей, а до 25% - освітня частина та забезпечення робочого місця. 
 
Суб’єктами подання, які можуть отримати грант у Програмі можуть бути: 
- юридичні особи незалежно від організаційно-правової форми, форми власності та підпорядкування, які мають у своєму складі не менше 30 відсотків працівників віком до 35 років; 
- фізичні особи-підприємці, які мають у своєму складі не менше 30 відсотків працівників віком до 35 років;
- обов’язкова умова для суб’єктів подання: не здійснюють діяльність, пов'язану з алкогольним, тютюновим чи ігровим бізнесами, реалізацією товарів подвійного призначення чи забрудненням навколишнього середовища.
 
Участь у Форумі взяли випускники професійно-технічних навчальних закладів, представники бізнесу, експерти Українського молодіжного фонду та UNICEF. Проєктом передбачається фінансування працевлаштування молоді на три місяці для стажування, щоб у молоді була можливість показати свої можливості. А роботодавець надалі вже взяв молодого працівникана постійну роботу. Проєкт реалізується Українським молодіжним фондом у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Міністерством молоді та спорту України за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через Німецький державний банк розвитку KfW та за підтримки міської влади та Ради оборони Кривого Рогу. Подробиці проекту та як взяти в ньому участь можна переглянути на сайті проекту https://uyf.gov.ua/
 
- Шановні земляки! Прошу бути обережними - на Дніпропетровщині продовжує триматися дуже суха та спекотна погода. За повідомленням ДСНС, до 29 липня на території Дніпропетровської області збережеться надзвичайна (V класу) пожежна небезпека. Тож вкотре нагадую про необхідність дотримання правил пожежної безпеки на природі та під час проведення господарських робіт. Будьте обережні самі та стежте за дітьми.
 
Як завжди зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші незламні Збройні Сили, нашого Президента та нашу неминучу Перемогу! 
Скучної вам ночі, дорогі земляки!
Слава Кривбасу та Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых