--.-° --% 0мм

Брифінг голови Ради оборони міста Олександра Вілкула за підсумками 24 07 24

21:02, 24 июл 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

  Добрий вечір, дорогі земляки! Коротко про підсумки середи. 

- Щодо обстановки на нашому напрямку фронту, то, за даними Генштабу ЗСУ, наші воїни продовжують завдавати окупаційним військам втрат у живій силі та техніці. За даними Генштабу,загальні втрати ворога минулої доби склали 1140 окупантів, 14 танків, 1 літак, 13 ББМ, 1 засіб ППО, 65 артсистем, 77 од.автотехніки. Дякуємо нашим Героям за щоденний подвиг!
 
- На нашому напрямку у Нікопольському районі вночі ворог атакував з артилерії та дронами-камікадзе Нікополь та Марганецьку громаду. Пошкоджено 9 приватних будинків, 4 господарські споруди, 2 гаражі, ЛЕП, газогін. Вдень ворог обстріляв дронами-камікадзе та артилерією Марганецьку, Покровську та Мирівську громади. Пошкоджено гімназію, сільське підприємство, соціальний заклад, багатоквартирний та 5 приватних будинків. Без втрат.
 
- Також вночі ворог атакував Україну ударними БпЛА. У небі над нашої областю було знищено 1 БпЛА "Shahed-131/136". Дякуємо ППО! Але, шановні земляки, загроза ракетних та дронових атак залишається високою, тому дотримуйтесь правил повітряної тривоги.
 
- У Криворізькому районі обстрілів не було.
 
- Що стосується Кривого Рогу в цілому, то, незважаючи на всі труднощі, наше місто продовжує працювати на спільну перемогу над ворогом. Працюють усі служби, лікарні та соціальні установи.
 
Щодо енергопостачання, то ситуація продовжує залишатися непростою. За розпорядженням "Укренерго" енергетики, менше, ніж у попередні дні (з 09.30 до 16.00 у нашій області вони були скасовані), але застосовують графіки погодинних відключень. Графіки можна переглянути на офіційному сайті ДТЕК. Нагадую, що у місті працюють 213 Пунктів незламності. 
 
- Продовжується третя цього року хвиля видачі продуктових наборів. Ще близько 65 тисяч сімей криворіжців, а саме  - отримувачі пенсії, що одержують відповідну пенсійну виплату в розмірі більше ніж 2800 грн і до 8100 грн включно, отримають безкоштовні набори від міста. Ті, хто отримує пенсію до 2800 грн, отримали продуктові набори цього року раніше. У третій хвилі вже видано понад 57,7 тис. наборів. А з початку повномасштабної агресії вже видано понад 682,7 тис. продуктових наборів.
 
Набори можна отримати у 25 стаціонарних пунктах видачі, які працюють у всіх районах міста (графіки та адреси я публікував, також їх можна переглянути на офіційному сайті виконкому), а маломобільним мешканцям працівники соцслужб доставляють набори додому.
 
- Та про наші мирні перемоги. На Кубку України з греко-римської боротьби вихованець нашої ДЮСШ-9 Микола Лісовець виборов 3 місце у ваговій категорії 67 кг. Вітаю спортсмена, його батьків та тренера!
 
Як завжди зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші незламні Збройні Сили, нашого Президента та нашу неминучу Перемогу! 
 Скучної вам ночі, дорогі земляки!
Слава Кривбасу та Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых